Maatwerk via Lightspeed

Onze partners ontwikkelen custom webshops of technische integraties voor u.

Bent u Mobile Commerce klant?

Klik hier om meer informatie aan te vragen over hoe wij u kunnen helpen met uw overstap.

Een partner voor elke uitdaging

Lightspeed eCom biedt ondernemers een platform waar men snel en eenvoudig een webwinkel mee opzet. Met de grote keuze aan design thema’s heeft u in een handomdraai een webshop met aantrekkelijke visuals. Ook heeft u de keuze om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om online klanten een uitstekende service te bieden.

Maar wat als u uw webshop wat extra’s wilt geven? Voor ondernemers die meer uit hun webshop willen halen, bestaat Maatwerk via Lightspeed. Werk samen met één van onze ervaren partners en creëer een webshop die volledig is afgestemd op uw wensen.

Werk waar u trots op kan zijn

Niet alleen beschikken onze partners over ruime ontwerpvaardigheden, maar ook op technisch vlak presteren zij optimaal. Met hun uitgebreide kennis en ervaring over webdevelopment en -design zetten ze een professionele webshop in elkaar, precies zoals u het voor ogen heeft.

Het belangrijkste voordeel van maatwerk is dat alle aspecten speciaal voor uw webshop gemaakt zijn. Dit betekent dat het design specifiek op uw doelgroep gericht is. Daarnaast is het maatwerk ook een goede basis voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Maatwerk voorbeelden

Op het Lightspeed eCommerce platform

Stapt u over op Lightspeed?

U bent uit uw jasje gegroeid. U wilt zelf sleutelen aan het design. Over de grens verkopen. U bent klaar met oefenen en wilt u aansluiten bij een professioneel retail e-commerce platform. Dat kan!
Ook bij uw overstap kunnen wij ervoor zorgen dat u alle hulp krijgt die u nodig heeft. Wij hebben een groot aantal partners die klaarstaan om u te begeleiden met uw overstap naar Lightspeed.

Onze Elite eCommerce Partners

Hands-on en gericht jouw ecom doelen bereiken

“Marketingpartner.be schetste op heldere en overzichtelijke wijze hoe onze webshop verder geoptimaliseerd kon worden.”

Design, Maatwerk, Omnichannel en ERP

 “Flexibit begeleidt uw bedrijf bij alle stappen die u zet in de wereld van e-Commerce.”

Ontdek wat Lightspeed voor jouw onderneming kan betekenen

Een expert neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .

Wilt u online gaan verkopen?

U heeft geen technische kennis nodig om uw bedrijf op te zetten. Lightspeed biedt gebruiksvriendelijke software en uitgebreide technische ondersteuning.

Wilt u uw bedrijf uitbreiden?

Verwacht u grote bestellingen? Lightspeed maakt het beheer van een webshop gemakkelijker. Grote merken zoals Heineken en Leica kiezen niet zomaar voor Lightspeed eCom.

Ambitieuze plannen?

Niet alle platforms zijn gelijk. Onze betrouwbare SaaS-oplossing biedt sjablonen die geheel naar eigen wens aan te passen zijn. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Succesvolle online bedrijven gebruiken Lightspeed eCom.