Maatwerk op Lightspeed

Onze partners ontwikkelen custom webshops of
technische integraties voor jou!


Ben je Mobile Commerce klant?

Klik hier om meer informatie aan te vragen over hoe wij jou kunnen helpen met je overstap.

Een partner voor elke uitdaging

Een partner voor elke uitdaging

Lightspeed eCom biedt ondernemers een platform waar je snel en eenvoudig een webwinkel mee opzet. Met het grote palet aan design thema’s heb je in een handomdraai een webshop met aantrekkelijke visuals. Ook heb je keuze om te linken met verschillende betaalproviders en verzendpartners om online klanten een uitstekende service te bieden. Maar wat als je jouw webshop wat extra’s wilt geven? Voor ondernemers die meer uit hun webshop willen halen, bestaat Maatwerk via Lightspeed. Werk samen met één van onze ervaren partners en creëer een webshop die volledig is afgestemd op jouw wensen.

Werk waar je trots op kunt zijn

Werk waar je trots op kunt zijn

Niet alleen beschikken onze partners over ruime ontwerpvaardigheden, maar ook op het technische vlak presteren zij optimaal. Met hun uitgebreide kennis en ervaring over webdevelopment en -design zetten ze een professionele webshop in elkaar, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Het belangrijkste voordeel van maatwerk is dat alle aspecten speciaal voor jouw webshop gemaakt zijn. Dit betekent dat het design uniek en specifiek op jouw doelgroep gericht is. Daarnaast is het maatwerk ook een goede basis voor verdere ontwikkelingsmogelijkheden.

Maatwerk voorbeelden

Op het Lightspeed eCommerce platform

Stapt u over naar Lightspeed?

Stapt u over naar Lightspeed?

Je bent uit je jasje gegroeid. Je wilt zelf sleutelen aan het design. Over de grens verkopen. Je bent klaar met oefenen en wil je aansluiten bij een professioneel retail e-commerce platform. Dat kan!
Ook bij je overstap kunnen wij zorgen dat je alle hulp krijgt die je nodig hebt. Wij hebben een groot aantal partners welke klaarstaan om je te begeleiden met je overstap naar Lightspeed.

Vraag nu maatwerk aan

Onze Elite eCommerce Partners

Marketing, Webshops en Strategie

Heel aangenaam bedrijf om mee te werken. Klantvriendelijk, to the point, flexibel en transparant. Een aanrader om mee samen te werken! – Ilse

Hands-on en gericht jouw ecom doelen bereiken

Marketingpartner.be schetste op heldere en overzichtelijke wijze hoe onze webshop verder geoptimaliseerd kon worden.

Design, Maatwerk, Omnichannel en ERP

 Flexibit begeleidt uw bedrijf bij alle stappen die u zet in de wereld van e-Commerce.

Wil je online gaan verkopen?

Je hebt geen technische kennis nodig om je bedrijf op te zetten. Lightspeed biedt gebruiksvriendelijke software en uitgebreide technische ondersteuning.

Aan de slag

Wil je je bedrijf uitbreiden?

Verwacht je grote bestellingen? Lightspeed maakt het beheer van een webshop gemakkelijker. Grote merken als Heineken en Leica kiezen niet zomaar voor Lightspeed eCom.

Maak kennis met onze oplossing

Ambitieuze plannen?

Niet alle platforms zijn gelijk. Onze betrouwbare SaaS-oplossing biedt sjablonen die geheel naar eigen wens aan te passen zijn. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Succesvolle online bedrijven gebruiken Lightspeed eCom.

Ga over op een nieuw systeem