" Wij waren hier tevreden over, communicatie was goed en het werd snel uitgevoerd."

Wenting Occasions

Coloured Monkeys zijn goed in het verwezenlijken van Online dromen

Met ons team van designers, developers en communicatiedeskundigen, zijn wij in staat complete trajecten voor onze klanten te realiseren.

Onze Monkeys


Design en Development

Red Monkeys, staat garant voor User Experience.
De interface moet comfortabeler voelen dan je favoriete trui en dit alles wordt dan ook nog eens geweldig mooi vormgegeven, tot in de laatste pixel.

Strategie

De Orange Monkeys. Samen met een van onze deskundigen maak je keuzes over positionering, doelgroepen en doelstellingen, vertalen we dan vervolgens naar de ideale customer journey en persona’s.

Internet Marketing

De Green Monkeys zijn onze marketing experts.
Bij internet marketing, waarin een ijzersterke SEO aanpak een vereiste is, combineren we zoekmachine optimalisatie en verschillende social media platforms, die passen bij jouw product of dienstverlening.

Apps

de Pink Monkeys realiseren (web)Apps waarin altijd met de klant meegedacht wordt voor het beste resultaat. Van standaard oplossing tot 100% custom made.

E-Commerce & Webshops

De Blue Monkeys zijn specialist in E-commerce/webshops en werkten al met bekende open source pakketten als Magento en Wordpress/WooCommerce. Sinds oktober 2016 zijn we daarbij ook Elitepartner van Lightspeed/SEOshop. Het SAAS platform van Lightspeed/SEOshop combineert pluspunten als gebruiksgemak, een snelle ontwikkeltijd en lage instapkosten.

Dat zijn onze kleuren

Een specialist voor iedere fase van je digitale presence.
En daar ligt onze kracht!

Dit alles vanuit een persoonlijke benadering en betrokkenheid.

Coloured Monkeys werken voor bedrijven die markant en kenmerkend willen zijn. Wij ondersteunen deze identiteit met volle overgave, van internationaal tot lokaal, van design tot development. Dat werkt niet alleen efficiënt, het zorgt voor het beste resultaat.
Dus of je nu op zoek bent naar een gebruiks- en klantvriendelijke webshop, een mooi design voor je website, state-of-the-art (web)app of je conversie wel een boost kan gebruiken; je online succes story begint bij Coloured Monkeys

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .