"Je voelt de betrokkenheid en hebt veel voordeel van de grote ervaring met lightspeed webshops"

Jorn van de Ven, Bavaria NV

Wie zijn wij?

DMWS (Designmywebshop) is een jong (tot welke leeftijd mag je dat blijven zeggen?), getalenteerd en hecht team. DMWS is gevestigd in het Klokgebouw in Eindhoven, Strijp-S. Strijp-S is creatief, geeft inspiratie en er is altijd ruimte voor het eten van een heerlijke (voor Amsterdamse begrippen betaalbare) boterham. Wij vinden het belangrijk dat we een klik hebben met de mensen waar we mee samen werken en deze klik resulteert dan ook in de meest uiteenlopende designs.

Tien jaar geleden hebben we alles opzij gezet om ons te focussen op E-commerce. We waren precies op tijd. De crisis begon en webwinkels kwamen als paddestoelen uit de grond. In deze tijd hebben we honderden starters begeleid met het opzetten en onderhouden van hun webshops. Onze kennis en ervaring hebben we hier opgedaan.

Design, themes & maatwerk

Design, themes & maatwerk

We hebben ons binnen Lightspeed gespecialiseerd in conversie verhogende designs. Mooie, fijne en gedetailleerde designs. Onze designers zijn intern opgeleid en daarom volledig gefocust op E-Com. Ze hebben oog voor detail, bestuderen nauwlettend de laatste webdesign en e-commerce trends en dat zorgt voor een design dat niet alleen mooi is, maar ook converteert.

Met veel partners hebben wij een wisselwerking. Wij verzorgen designs voor hen, en we nemen maatwerk vice versa.
We hebben in al die jaren een sterk team van developers om ons heen verzameld en bieden in combinatie met onze designs ook groot
maatwerk aan. Kroonbier.nl is hier een goed voorbeeld van. Deze shop van Bavaria heeft ongekende features.

Theme Conversion

Theme Conversion

"In Theme Conversion hebben we al onze kennis, ervaring en feedback van onze klanten van de afgelopen jaren samengebracht in één universeel thema dat voldoet aan veel standaarden."

We zijn dan ook meer dan trots dat het thema met open armen wordt ontvangen. Onze gebruikers werken graag in Conversion, zien de conversie
aanzienlijk stijgen en zijn telkens weer zeer te spreken over onze maandelijkse updates.

Onze projecten

DMWS is trots op..

DMWS is trots op..

  • Onze mensen, onze thema’s, onze relaties met klanten maar vooral op www.kroonbier.nl, het nieuwste concept van Bavaria.
    Dat een eeuwenoud familie bedrijf als Bavaria kiest voor DMWS is de kroon op onze inzet en expertise, dat vinden we mooi.
  • Ook onze samenwerking met evenementen organisatie bureau ID&T is een jeugdsentiment. We houden allemaal van een feestje hier en om te werken voor een klant als deze vinden we geweldig.
  • Theme Conversion: honderden web winkeliers die we begeleiden met hun shops en adviseren omtrent design, features, fotografie, banners en meer.

Ontdek gratis het nummer één kassayssteem.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .