"Dotcommerce is oplossing gericht, technisch zeer kundig. Een dienstverlener die de lat hoog heeft liggen.''

Vindict.nl

Over DotCommerce

Lightspeed heeft als doel om de integratie en dienstverlening voor Retail en E-commerce te integreren in een omnichannel klantbenadering. Van kassasysteem tot en met webshop software. Met een volledig gestandaardiseerd platform, waarbij Lightspeed alle hosting, beveiligings- en update diensten verzorgt. DotCommerce is trots Elite partner van Lightspeed.

Wat doen we?

Wij halen het maximale uit de mogelijkheden van Lightspeed eCom en POS. Met ons team met zowel back-end als front-end developers heeft DotCommerce veel functionaliteit toegevoegd aan het Lightspeed platform, zowel in E-commerce als voor Retail automatisering. Zonder beperkingen voor B2C of B2B.

Apps

Wij ontwikkelen apps in de Lightspeed app-store omgeving en we maken klant-specifieke toepassingen bereikbaar voor iedereen. Voorbeelden? Denk aan: Klant-specifieke prijzen voor je B2B shop; Uitgebreide imports of Exports; Koppeling met je leverancier of dropshipper; Koppeling met je kassasysteem; Abonnementenmodule; Meerdere shops synchroniseren;

The sky is the limit!

Een mooi design? Aanpassingen aan je template? The sky is the limit!
Van idee tot uiteindelijke shop, we bedenken en creëren dagelijks nieuw maatwerk, designs en apps om trots op te zijn. Onze klanten variëren van kleine shops tot premium-accounts. Dit zorgt voor creativiteit in idee en uitwerking. Onze ondernemende instelling zorgt ervoor dat we verder kijken in zowel design als code en streven om samen met onze klanten een unieke en onderscheidende shop te maken.

Onze Apps

Naast maatwerkoplossingen bieden wij ook apps aan via de Lightspeed appstore. Appideeen kunnen onstaan uit eigen ideeen, klant ideeen of brainstorm sessies van DotCommerce. Heb jij nog een leuk idee? Laat ons die vooral weten, dan kijken we of we je ideeen kunnen omzetten in een app.

Probeer gratis Lightspeed eCom

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .