"Shopmonkey maakt alle beloftes waar en onze shop ziet er geweldig uit.
Veel dank!"

Beachim

De meest ervaren Lightspeed partner

In 2009 begon de liefde, toen we met onze eigen shops klant werden van Lightspeed. Inmiddels hebben we volledige focus op maatwerk binnen Lightspeed en zijn we met 750+ gebouwde shops by far de meest ervaren partij. We houden daarnaast van lichtsnelheid communiceren/realiseren én zijn met een uurtarief van €59 de meest betaalbare partner. Best of the best!

Wat doen we?

Wat doen we?

We zijn een kei in front end maatwerkaanpassingen. We fiksen volledig custom build thema's, passen bestaande thema's aan, maar fiksen ook oplossingen zoals live carts, Instashops, cadeaus in de winkelwagen, video integraties, lookbooks en nog véél meer! We laten je shop beter converteren en halen véél meer uit de standaard mogelijkheden van Lightspeed.

En voor wie doen we het?

En voor wie doen we het?

In eerste instantie voor onszelf, gewoon omdat we het vak zo leuk vinden. Daarnaast voor shops met een kleine omzet, maar ook voor shops die meer dan 30 miljoen presteren. Voor kleine shops met weinig producten, maar óók voor shops met een GROOT assortiment. Tevens maken andere Lightspeed partners zoals DMWS, Vivaio, DTG, maar ook mediabureaus, designers en marketingjongens dankbaar gebruik van onze expertise. Jij ook?

Een greep uit onze klanten

Onze USP's

Onze USP's

• Meeste ervaring (750+ shops)
• Laag uurtarief
• Snelste met uitvoeren
• Binnen 2 - 3 uur een reactie
• Beoordeeld met een 9,9!

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.