MonkeyData - jouw eCommerce analytics partner

Gebruik MonkeyData als eCommerce analytics partner. De meest waardevolle inzichten voor jouw Lightspeed webshop, op één plek met overzichtelijke dashboards. Overal en ten alle tijden.

“Data are becoming the new raw material of business.”

Craig Mundie - Microsoft

Integreer in één klik

Bekijk dashboards en rapporten

Bepaal je groei strategie

MonkeyData is eCommerce analytics partner van Lightspeed.

MonkeyData is dé partij als het gaat om eCommerce analytics. Graag bieden ze je ondersteuning met de groei en controle van jouw webshop. Waarom? MonkeyData is gek op eCommerce.

Data overzicht

Data van je webshop komt vanuit verschillende bronnen, op verschillende tijden. Data wordt weergegeven op meerdere plekken en in meerdere vormen. Hierdoor weet je al gauw niet meer waar je op moet letten. MonkeyData download, analyseert en presenteert bedrijfsdata. Duidelijk, met verbanden en op één centrale plek.

Gerichte marketing

Kijk naar omzet per product en kanaal. Zo kom je te weten waar je het best op presteert. Bekijk ook de gemiddelde orderwaarde om te zien hoeveel omzet een klant genereert. Door te kijken naar deze gegevens kun je zo strategisch je marketingactiviteiten toewijden naar de juiste producten en klanten.

Vergelijk periodes

Het kan voorkomen dat je met regelmaat goed presteert in een bepaalde periode. Denk hierbij aan de feestdagen, vakantiedagen, of rondom bepaalde evenementen. Met MonkeyData kan je metrieken vergelijken op jaarbasis. Doe hiermee je voordeel en zorg voor een constante groei van je webshop.

Live monitoring

Door middel van real-time monitoring kan jij ingrijpen wanneer nodig. Indien je op een lage bandwidth draait, kan een te hoge traffic ervoor zorgen dat de webshop crasht. Door middel van (mobiele) notificaties, ben jij altijd op de hoogte van plotselinge veranderingen.

Verkrijg inzicht in je data en groei je online business

Er zijn verschillende manieren hoe je je omzet kan maximaliseren. Je kent er waarschijnlijk al een aantal, zoals het finetunen van je prijsstrategie of het aanbrengen van diversiteit in je verkoopkanalen. Maar heb je ooit overwogen hoe waardevol jouw data is omtrent het groeien van jouw online business en het bevorderen van je conversie?

Check belangrijke metrics

Inzicht hebben op de juiste metrics helpen je de juiste beslissingen te maken. Bekijk omzetten per product en bepaal per product de performance. Gebruik conversie-ratio’s en bekijk je kosten per conversie. Focus je op effectieve campagnes om zo de kosten per conversie laag te houden. Zie hoeveel traffic je genereert per kanaal en campagne. Bepaal welke campagnes werken bij je klanten, waar ze online actief zijn en wat je beter kan doen.

Maak rapporten

Maak geautomatiseerde rapporten en blijf up-to-date. Selecteer de projecten, dashboards waar jij graag op de hoogte gehouden wilt worden. Bepaal tijdsperiodes die jij belangrijk vindt. Graag rapporten ontvangen per jaar, maand of dag? Met MonkeyData bepaal je zelf hoe vaak je rapporten ontvangt. Deel inzichten vervolgens met collega’s, projectgenoten of klanten. Bepaal welke data jij met wie wilt delen.

Check je data onderweg

Houd controle over je data overal en ten alle tijden. Download de MonkeyData App op je smartphone of tablet. Beschikbaar via de App Store en Google Play.

Data gebruiken in je voordeel met Lightspeed?

Start je gratis proefperiode en bekijk de mogelijkheden.