De Kampioen: Lightspeed

De Kampioen: Lightspeed

Sinds: Opgericht in 2008 (voorheen SEOshop)
Kantoor in o.a.: Amsterdam, Ghent, Frankfurt, Londen, New York en Montreal.
Sales: 8,000+ Nederlandse webshopondernemers gebruiken Lightspeed eCom

Lightspeed biedt SaaS-software. Dit houdt in dat je elke maand een bedrag betaald voor je webshopsoftware. Je hebt geen ontwikkelingskosten en je hebt ook geen technische kennis nodig.

De Uitdager: Magento

De Uitdager: Magento

Sinds: opgericht in 2008
Kantoor in: Californië, VS.
Sales: 24.000 aangesloten webwinkeliers.

Magento is een open source systeem, wat betekent dat de broncode voor iedere ontwikkelaar beschikbaar is om op te bouwen. Hiervoor is technische kennis een vereiste.

Waarom Lightspeed (voorheen SEOshop) beter is dan Magento.

lightspeedhq

Hoe zit het met updates?

Updates bij Lightspeed (voormalig SEOshop) zijn altijd gratis. Bij updates van Magento moet je vaak weer opnieuw ontwikkelingsuren betalen, dit kan ontzettend in de kosten lopen.
Lightspeed eCom software is ontwikkeld door experts die bij ons in vaste dienst zijn. Deze groep specialisten zorgt elk uur van de dag voor een stabiel platform. De hosting is gratis en de ontwikkelingstrajecten zijn kort. Daarnaast zijn er meer dan 150 plugins en apps beschikbaar.

Heb ik programmeerkennis nodig?

Nee. Ook zonder technische kennis kun je overweg met de webshopsoftware van Lightspeed. Met onze gebruiksvriendelijke back-end en unieke designs kun je direct beginnen met online verkopen. Magento aan de andere kant is een stuk minder gebruiksvriendelijk. Je hebt zelf technische kennis nodig om een webshop te bouwen of je moet daar iemand voor inhuren. Naast extra kosten zal je vaak moeten wachten op oplossingen/aanpassingen.

Hoe zit met de paginalaadtijden van beide platformen?

Magento staat niet bekend om de snelheid van hun webshops. Lightspeed daarentegen vindt het belangrijk dat een webshop zo snel mogelijk laadt, vanwege aangetoonde hogere conversies en ranking in de zoekresultaten.

De Winnaar!

De Winnaar!

Lightspeed is gestart met het idee dat je je als ondernemer moet kunnen richten op de marketing van je webshop, zonder je zorgen te maken over het technisch onderhoud. Lightspeed-klanten profiteren van een e-commerce platform dat flexibel, schaalbaar en eenvoudig te gebruiken is.

Lightspeed is snel en veilig

Het begint al bij de hosting, deze is inclusief. Daarbij kun je er vanuit gaan dat de verbinding snel en veilig is. Daarbij zit SSL ook in de pakketprijs.

Lightspeed is compleet en turn-key

Zelfs de standaardversie is al compleet met facturatiemodule (inclusief retourmanagement), verzending en betaling. En dan hebben het nog niets eens over het uitgebreide voorraadbeheer en moeiteloze productimport. Daarbij ben je binnen een dag online. Je hebt dus nooit last van eindeloos lange ontwikkeltrajecten.

Lightspeed is schaalbaar en flexibel.

Ineens meer producten of administratie? Het platform is gebouwd om met je winkel mee te groeien. Wil je een nieuwe look & feel? Dan hoef je geen nieuwe webshop te laten maken. Kies gewoon een ander template. Groeit de administratie je boven het hoofd? Koppel je webshop met boekhoudsoftware. Meer conversie? Koppel met één van de vele marketing, SEO en sales-integraties uit de App Store.

Lightspeed biedt support en expertise

Je webwinkel is altijd up-to-date. De nieuwste updates en mogelijkheden worden direct opgepakt door Lightspeed en haar partners. Altijd als eerste beschikking over de beste conversie en vindbaarheid tools. Met kantoren over de hele wereld, waarvan 80 medewerkers in Amsterdam, staat Lightspeed altijd voor je klaar. De klantenservicehelden bieden optimaal en gratis support. En de experts delen de beste tips met jou via whitepapers en blogs.

14 dagen gratis uitproberen

Start uw eCommerce demo

Bevestig dat de ingevulde informatie correct is en geniet van uw gratis demo!

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .

Snel en makkelijk overstappen

Snel en makkelijk overstappen

Wil je weten wat de voordelen van Lightspeed eCom zijn?
Wil je weten hoe je je producten kunt exporteren naar Lightspeed eCom?
Wil je weten hoe je een goede positie in Google kunt behouden?
Zoek je naar hulp bij je overstap naar Lightspeed eCom?


Download dan de whitepaper en ontdek hoe je eenvoudig kunt overstappen.