Growzer

Integraties Growzer
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Screenshots

Growzer

  • We digitaliseren uw dagelijkse supply chain-processen, van online bestellen tot het betalen van de inkomende facturen.
  • We importeren de dagelijkse verkoopcijfers vanuit Lightspeed naar Growzer en vergelijken deze gegevens met uw operationele kosten. Het Growzer dashboard toont u eenvoudig waar er kan bijgestuurd worden. Zo maakt u méér winst.
  • Bekijk de kerncijfers van uw bedrijf in één overzichtelijk dashboard. Growzer toont in één oogopslag de belangrijkste kerncijfers van uw onderneming zoals reële foodcost en bruto marge. Op basis hiervan neemt u de juiste beslissingen.

“Vereenvoudig uw administratie. Besteed minder tijd op kantoor aan papier & controle. Besteed 30% meer tijd aan uw medewerkers en klanten!”

Ordering

Bestellen in enkele kliks! Geen antwoordapparaten, faxen of verwarrende webwinkels. Dus geen fouten! In Growzer maakt u eenvoudig bestellijsten aan voor al uw leveranciers – en we tonen u enkel de juiste promoties. Kies de juiste hoeveelheden en verstuur de bestelling. De leverancier ontvangt deze onmiddellijk in een overzichtelijke mail. U kunt de status van de bestelling opvolgen.

Partnerships

Kies uw leveranciers en verbind ze met het Growzer network. Is uw groothandel nog geen Growzer partner? Geen probleem. Wij sturen bestellingen door aan alle leveranciers. Bekijk de catalogi van alle leveranciers en fabrikanten die partner zijn van Growzer. Zoek en bekijk hun nieuwste productlanceringen, promoties en aanbiedingen. Raadpleeg de technische specificaties van producten.

Invoice Management

Heeft u genoeg van mappen vol facturen, vindt u ze maar moeilijk terug? Welke facturen zijn betaald, welke liggen bij de boekhouder? Scan simpelweg al uw facturen en bewaar ze binnen de Growzer-toepassing. Alles wordt simpel: goedkeuren, betalen, opzoeken en versturen naar uw boekhoudpakket. Zo bespaart u veel tijd en geld!

Dashboard

Alle verkoopgegevens, directe en indirecte kosten in één overzichtelijk dashboard? Altijd en overal! Dat is het unieke wat Growzer u kan bieden. Horecaondernemers en consultants met jarenlange ervaring in de sector hebben ons geholpen om in één oogopslag alle kerncijfers te kunnen tonen. Omzet en rendement voor voeding en dranken, toppers/floppers en cashflow: dit is het kompas van uw onderneming. Gedaan met beslissingen te nemen vanuit het buikgevoel!

Testimonials
“Wij vinden Growzer geweldig! Super gemakkelijk in gebruik. Alle bestellingen en leveringen verlopen vlekkeloos.”
– Bavet, Anna Dobbels

“Growzer is de oplossing waar ik al lang op wachtte.”
– Greenway, Paul Florizoone

Our mission

De Belgische horeca is uniek door zijn aanbod, kwaliteit, diversiteit en regionaal karakter. Growzer wil de toekomst van de sector verzekeren door innovatieve online management-toepassingen te ontwikkelen en te ondersteunen. Op die manier zullen we de specifieke processen tussen horecaondernemers, groothandels en producenten efficiënter maken. Met een hoger rendement als resultaat.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Online bestellen, Voorraad management
Product:
Restaurant