Personeelskosten zijn peperduur in de horeca, en een grote kostenpost voor elke horecazaak. Naargelang de omvang van je team kunnen...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Op maandag 28 februari werden de felbegeerde Michelin-sterren voor 2024 uitgereikt. Tijdens de jaarlijkse ceremonie reikt het Franse...
Street food is een culinair genre op zich. Dat bewijzen de talloze foodtrucks die in de jaren 10 als paddenstoelen uit de grond zijn...
België barst van de populaire horecaconcepten die in een mum van tijd zijn uitgegroeid tot nationale restaurantketens.De absolute...
Lightspeed voerde onlangs een onderzoek uit bij 1.000 Belgische consumenten met vragen over hoe zij omgaan met reserveringen in de...
Het stimuleren van bezoekersaantallen en het verhogen van de winst zijn twee sleutelfactoren voor de horeca. Eén van de belangrijkste...
Wat gold voor 2023, geldt nog steeds voor wat we qua horeca trends verwachten voor 2024: als dit jaar ons iets heeft geleerd, is het...
Op maandag 27 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 21ste editie van de gerenommeerde...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Wat hebben 18 bowlingbanen, tien pooltafels, zes karaokeruimtes, twee shuffleboards, vier dartborden en een stevige 40 arcadegames...
Als je het vandaag over Payconiq hebt, zal het veel mensen verbazen dat het bedrijf nog maar 8 jaar bestaat. De mobile banking app...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Winstmarges in de horeca zijn jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
Toen chef Maurice de Jaeger en gastvrouw en sommelière Deborah Hellburg bijna per toeval voorbij het historische Kasteel Hanet op...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
De afgelopen jaren hebben we een grote verschuiving gezien in de manier waarop geld wordt uitgeven, vooral bij het betalen met creditcards....
Het zijn mogelijk voor heel wat lezers ondertussen plat gekauwde onderwerpen, maar de impact van een pandemie en energiecrisis, personeelstekort...
In 2001 ontwierp Stardekk websites voor hotels in en rond Brugge die op zoek waren naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten....
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.