Wat gold voor 2023, geldt nog steeds voor wat we qua horeca trends verwachten voor 2024: als dit jaar ons iets heeft geleerd, is het...
Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.
Horeca
Op maandag 27 november vond de jaarlijkse bekendmaking van de Gault&Millau gids in België plaats. De 21ste editie van de gerenommeerde...
Fooi is een welkom gegeven in de horecasector. Het kan een mooie aanvulling zijn op het loon van medewerkers, maar tegelijk bij horecaondernemers...
Wat hebben 18 bowlingbanen, tien pooltafels, zes karaokeruimtes, twee shuffleboards, vier dartborden en een stevige 40 arcadegames...
Als je het vandaag over Payconiq hebt, zal het veel mensen verbazen dat het bedrijf nog maar 8 jaar bestaat. De mobile banking app...
Vraag jij je ook wel eens af welke gerechten op je menu jou het meeste geld opleveren en welke je uiteindelijk alleen maar voorraad...
Het consumptiegedrag en verwachtingspatroon van gasten blijft continu veranderen, waardoor horecaondenemers zich flexibeler moeten...
Internationale erkenning is voor vele horecaondernemers, chefs en sommeliers een doelstelling op zich. In de Benelux is het de Michelingids...
Winstmarges zijn in de horeca jammer genoeg doorgaans niet bijster hoog, terwijl de kosten die bij het runnen van een horecazaak gepaard...
Toen chef Maurice de Jaeger en gastvrouw en sommelière Deborah Hellburg bijna per toeval voorbij het historische Kasteel Hanet op...
Mobiel betalen is niet meer weg te denken in de horeca; het biedt restaurants, personeel en gasten overal ter wereld vele voordelen....
Het restaurant abonnement is ontstaan in de Verenigde Staten, maar heeft intussen ook (permanent?) voet aan Europese wal gezet. Steeds...
De afgelopen jaren hebben we een grote verschuiving gezien in de manier waarop geld wordt uitgeven, vooral bij het betalen met creditcards....
Het zijn mogelijk voor heel wat lezers ondertussen plat gekauwde onderwerpen, maar de impact van een pandemie en energiecrisis, personeelstekort...
In 2001 ontwierp Stardekk websites voor hotels in en rond Brugge die op zoek waren naar manieren om hun online aanwezigheid te vergroten....
YUST is het praktische resultaat van een theoretische masterthesis over de woonvorm van de toekomst. Wat begon als een marktonderzoek...
Op 12 maart werden de felbegeerde Michelin-sterren voor 2023 uitgereikt. Tijdens de jaarlijkse ceremonie reikt het Franse banden- en...
Als je Bart Buyse vandaag achter een La Marzocco Linea PB-espressomachine in één van de IzyCoffee flagship stores ziet werken, zou...
Eén van de eerste vragen die het merendeel aan startende horecaondernemers zich vandaag stelt is: moet ik een witte kassa aanschaffen...
Horecaondernemers die via telefoon of e-mail reserveringen aannemen en (nog) niet met een online reserveringssysteem werken: dit is...
In 2012 waren supply chain optimalisatie en enterprise resource planning niet echt zaken waar veel horecaondernemers van wakker lagen....
Bekijk meer onderwerpen
Nieuws en handige tips, speciaal voor u.
Nieuws en handige tips.
Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.