Met het iPad kassasysteem bent u altijd daar waar uw klanten zijn

Verkoop, manage en laat uw producten overal zien met een retail iPad kassasysteem

Dezelfde functies. Ander device.

Eén stuk hardware, maximale mobiliteit, en alles wat uw onderneming nodig heeft om verder te groeien.

 • Voorkom wachtrijen en verkoop vanuit elke plek in uw winkel
 • Verbind betaalterminals en accepteer verschillende betaalmethoden
 • Bepaal de toegangsrechten voor uw werknemers met werknemersrollen
 • Schaal op naar meerdere locaties met een eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform

Verkoop aan meer klanten – online en offline.

Breid uit naar verschillende kanalen met geavanceerde software. Met één klik en één platform synchroniseert u de voorraad van uw fysieke winkels met uw webshop. Zo houdt u meer tijd én meer winst over.

 • Importeer de voorraad van al uw locaties en manage uw verzendingen vanuit de eCom backoffice
 • Zet eenvoudig een webshop op met een aanpasbaar, mobiel responsief template en synchroniseer uw voorraad
 • Stuur klanten naar uw fysieke winkel met een b>locatiepagina die altijd up-to-date is
 • Trek meer verkeer naar uw webshop met ingebouwde SEO tools

"Lightspeed geeft je echt de mogelijkheid om de verkoop persoonlijker te maken. Een grote computer tussen ons en de klant in, dat zou niet goed voelen."

Dakota DiSanto, Retail Director bij DASH

Krijg de support waar u altijd al op hoopte.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, regelmatige check-ins, webinars, demo's, video's en gidsen: we hebben alles wat u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft – helemaal gratis.

 • Persoonlijke onboarding
 • Ruime keus uit gidsen, webinars, demo's en video's
 • Onbeperkt 24/7 support
Lightspeed Support

Hardware nodig? Hebben we ook.

Onze hardware is ontworpen om invloed te hebben op de snelheid van uw werk, niet uw portemonnee. Begin vanaf het begin of maak uw bestaande set compleet met onze producten van de hoogste kwaliteit, afgestemd op uw behoeften.

FAQ

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen.

Hoe gebruik ik een iPad kassasysteem?

Zodra u de app op uw tablet hebt gedownload en ingesteld, gebruikt u het systeem zoals ieder ander kassasysteem, maar dan mobiel.

Hoe helpt een iPad kassasysteem mij ten opzichte van een kassasysteem op een desktop?

Met een iPad kassasysteem kunt u uw werknemers helpen bij te houden wat uw klanten willen. Rust ze uit met interactieve producten, veilige betalingen en de flexibiliteit om de iPad retail kassa overal in de winkel te gebruiken. Zorg voor een portable kassasysteem door er een draadloze kassalade, barcodescanner en bonprinter op aan te sluiten.

Met een merkgebonden kassasysteem dat overal tot uw beschikking staat kunt u een uitzonderlijke klantervaring bieden en zo meer verkopen. Voorkom wachtrijden door overal in de winkel te verkopen en beantwoord vragen on the spot via productinformatie die u overal tot uw beschikking heeft. Breng veranderingen aan in uw winkel door te allen tijde rapporten te analyseren en til uw klantenservice naar een hoger niveau met een mobiel kassasysteem.

Hoeveel kost een iPad kassasysteem?

De prijzen zijn afhankelijk van het gekozen abonnement. Voor meer informatie, bekijk hier onze prijzen.

Wat is het grootste voordeel van mobiliteit?

Met een iPad kassasysteem heeft u overal toegang tot het hart van uw onderneming. Verbind met onze omnichannel technologie en breid uw winkel uit naar nieuwe fysieke locaties of naar de online wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos, net zoals uw ambitie.

Hoe kan een iPad kassasysteem mijn werknemers helpen?

Hoe meer informatie uw werknemers kunnen vinden op uw iPad kassa, hoe beter ze antwoord kunnen geven op de vragen van klanten. Met een iPad retail kasssasysteem hebben verkopers toegang tot real time voorraadinformatie, productdetails en aanbevolen producten. Help uw werknemers het maximale uit elke klantinteractie te halen en zo een unieke klantervaring te creëren.

Zorgt een iPad niet voor een meer afstandelijke sfeer in mijn winkel?

Een persoonlijke benadering is onbetaalbaar. Ondanks het ruime winkelaanbod blijven klanten loyaler aan winkels die een persoonlijke klantervaring bieden. Maak klantprofielen aan in uw retail iPad kassa door middel van aankoopgeschiedenis, contactinformatie en notities om ervoor te zorgen dat elke klant een unieke winkelervaring krijgt.

Hoe kan een iPad me helpen bij het versterken van mijn merk?

Personaliseer de uitstraling van uw kassasysteem zodat deze aansluit bij het imago van uw winkel. Upload uw logo en wijzig de achtergrond van uw iPad of tablet, zodat telkens wanneer uw verkoopmedewerkers producten laten zien aan de klanten uw merk duidelijk naar voren komt.

Kan ik de iPad kassa gebruiken met mijn eigen betaalterminal en hardware?

Van scanners tot een iPad kassastandaard, u kunt Lightspeed verbinden met verschillende soorten hardware en betaalterminals (afhankelijk van uw regio). Neem contact op met een van onze experts of bekijk de support pagina om erachter te komen welke specifieke hardware en betaalterminals wij ondersteunen.