Advanced Product Pricing [OMNI]

€55,00 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land.

 

 

 

 

Let op: Deze versie is voor Lightspeed Omnichannel gebruikers. Voor Lightspeed E-com gebruikers is een aparte versie van de Advanced Product Pricing App beschikbaar.

 

Waarom Advanced Product Pricing?

Met Advanced Product Pricing kun je afwijkende prijzen tonen per klant, klantgroep of land. Zodra klanten inloggen in jouw webshop, zullen de prijzen getoond worden die voor de desbetreffende klant van toepassing zijn.

 

Hoe werkt het?

Advanced Product Pricing biedt de volgende mogelijkheden:

  • Prijzen per klantgroep: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klantgroep. Advanced Product Pricing herkent binnen welke klantgroep de ingelogde klant valt, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per klant: Je stelt een prijs in per product voor een specifieke klant. Advanced Product Pricing herkent de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.
  • Prijs per land: Je stelt een prijs per product in voor een specifiek land. Advanced Product Pricing herkent het land van de ingelogde klant, en past de prijzen in de webshop daarop aan.

Compatibiliteit

Let op: Advanced Product Pricing werkt niet samen met kortingsregels, productbundels en staffelprijzen.

Om kortingsregels te laten werken met Advanced Product Pricing, kan contact op worden genomen met onze support afdeling. Meerprijs: € 10 p.m.

 

Over DotCommerce

DotCommerce is een IT bedrijf uit Breda. Wij zijn DE partner van Lightspeed als het gaat om backend development, API koppelingen en Apps. Ook verzorgen wij volledig op maat gemaakte designs en front-end aanpassingen.

 

Support 

Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via info@dotcommerce.nl

Voorbeeld