Buckaroo Payments

Gratis
  • Screenshot

OmschrijvingDe smart checkout van Buckaroo leert van de betaalvoorkeuren van jouw klant en past zich daarop aan. Zo staat de favoriete betaalmethode of huisbank van de koper altijd bovenaan. Bovendien is er voor elk device waarmee wordt afgerekend een apart checkout design. 

 

  • Conversie in betalen tot wel 35% verhoogd.
  • Checkout simpel zelf customizen in jouw huisstijl, met jouw afbeelding, kleuren en logo.
  • 100% responsive voor desktop, tablet or mobiel. 

 

“Een checkout in jouw stijl, met zelf-lerende betaaltechnologie voor een optimale customer journey verhoogd je conversieratio tot wel 10% tot 35%.’’

 

Waarom kiezen voor betalen via Buckaroo? 

Elke consument wil snel, gemakkelijk en veilig kunnen betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van ecommerce en digitalisering. Samen met jou kijken we waar we winst kunnen behalen in het betaalproces.

 

Hoe werkt het? 

  1. Ga naar de Lightspeed app store.
  2. zoek naar 'Buckaroo'.
  3. Klik op 'Installeer app'.
  4. Maak een Buckaroo Lightspeed app account aan.
  5. Configureer de app met jouw Buckaroo credentials en betaalmethoden naar voorkeur.

 

Over ons

In 2005 begon Buckaroo als eerste aanbieder van iDEAL in Nederland. Later kwam daar de mogelijkheid voor SEPA direct debit en creditcards bij. Uiteindelijk werden dat meer dan 40 nationale en internationale betaalmethoden en giftcards. Buckaroo is een strategisch betaalpartner voor meer dan 5.000 organisaties en bedrijven in Nederland, waaronder corporates, goede doelen en webwinkels. Hoe ingewikkeld het ook lijkt, we bieden oplossingen voor elk vraagstuk op gebied van betalen.

 

Support vragen?

Voor (technische) vragen neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op +31 (0)30 711 50 50

Voorbeeld