Cashaca Online Boekhouden

€2,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

Connectie met Cashaca

De app maakt een connectie aan tussen Lightspeed en het Cashaca online boekhoudpakket. Let op: specifiek voor Belgische boekhouding.

 

Online boekhouden met Cashaca

Met het online Cashaca boekhoudpakket voert u een vereenvoudigde boekhouding volgens de Belgische regelgeving. Dit is de eenvoudigste vorm van boekhouden voor zelfstandigen met een omzet lager dan 500.000 euro. Cashaca is niet geschikt voor het voeren van een boekhouding van een NV of een BVBA.

 

Cashaca abonnementen

Als u gebruik wilt maken van deze app, heeft u een Cashaca abonnement nodig (account wordt aangemaakt via de app installatie). De eerste vier maanden zijn een gratis proefperiode zonder enige verdere verplichtingen. Bij verder gebruik betaalt u:

 

  • Starter: 19 euro/maand (30 boekingen per maand, max 2000 euro maandelijkse omzet)
  • Standaard: 29 euro/maand (60 boekingen per maand)
  • Plus: 39 euro/maand (120 boekingen per maand)
  • Premium: 99 euro/maand (onbeperkt aantal boekingen per maand)

 

Bij elk abonnement hoort gratis technische ondersteuning en een gratis fiscale hulplijn. Een moderne webbrowser volstaat om gebruik te maken van Cashaca. Cashaca kan gebruikt worden op Windows, Mac en Linux computers.

 

Zelf boekhouden zonder dure boekhouder

Door boekhoudjargon te vermijden en te focussen op mooie, overzichtelijke invoerschermen is Cashaca ideaal geschikt voor zelfstandigen in hoofd- en bijberoep die hun eigen boekhouding willen voeren zonder dure boekhouder.

 

Boek aankoop- en verkoopfacturen zonder diepe boekhoudkennis nodig te hebben

Via de eenvoudige invoerschermen voert u snel de nodige informatie in zonder te verdwalen in een onnodig lange lijst van boekhoudkundige opties of codes. Verder kan u facturen als bijlagen toevoegen aan uw boekingen. Zo vermijdt u geknoei met classeurs en vindt u met één muisklik de benodigde informatie terug.

 

Stel BTW aangifte op met één muisklik

Cashaca berekent automatisch BTW aangiftes zodat jij deze zonder kopzorgen kan doorsturen aan de overheid. Bovendien ontvangt u een email wanneer de BTW aangifte deadline dreigt te verstrijken.

 

Overige features

  • Aankoopfacturen die u ontvangt per email automatische per email doorsturen naar uw boekhouding
  • Verkopen groeperen in categorieën
Voorbeeld