Hide Variants

€2,95 / maandelijks
  • Screenshot

Omschrijving

  • Verberg varianten of zorg ervoor dat klanten deze niet kunnen selecteren;
  • Varianten hoeven niet langer verwijderd te worden;
  • Voorkom teleurstelling, verhoog de conversie; 

 "Verberg uitverkochte varianten, verkoop geen ‘nee’ in je webshop"

 

Waarom Hide Variants?

Hide Variant is een app die precies doet wat de naam al verklapt, wanneer een variant van een product niet langer voorradig is blijft de mogelijkheid om deze te selecteren beschikbaar in jouw Lightspeed store. Om dit te voorkomen hebben wij Hide Variant ontwikkeld.

De Hide Variant app zorgt ervoor dat varianten welke minimale of geen voorraad hebben worden verborgen of met grijs worden gemarkeerd.

Hoe werkt het?

DotCommerce heeft speciaal voor de klanten van Lightspeed een framework gebouwd waarin alle apps overzichtelijk beheert kunnen worden. Na de installatie van een app uit Lightspeed zal je een link met inlog en wachtwoord krijgen via het emailadres wat je zelf hebt opgegeven.

In de app kies je op welke wijze varianten zonder voorraad getoond worden, sla je de keuze op en binnen enkele minuten zijn de wijzigingen zichtbaar in jouw webshop.

 

Over DotCommerce

DotCommerce is een IT bedrijf uit Breda. Wij zijn DE maatwerkpartner van Lightspeed als het gaat om back-endwerk, API mogelijkheden en koppelingen. Ook verzorgen wij volledig op maat gemaakte designs en front-endaanpassingen. Wij delen graag ons maatwerk met alle gebruikers van het Lightspeed platform en dit bieden wij aan in Apps. 

 

Support 

Vragen, nieuwe ideeën of feedback? Neem contact met ons op via info@dotcommerce.nl

Voorbeeld