Webshop beginnen
met Lightspeed eCommerce

Wilt u een webshop beginnen?
Start eenvoudig uw eigen webwinkel met Lightspeed eCommerce.

Het webshop totaalpakket

Het webshop totaalpakket

Lightspeed biedt u een totaaloplossing voor het starten van uw webshop. Ons platform host uw website, betaalsysteem, orderbeheer, marketing en rapportagetools. Wij zorgen voor de juiste tools om van uw webshop een succes te maken, zodat u zich alleen maar hoeft te richten op de verkoop van uw producten.

  • Betrouwbare hosting met 24x7x365 monitoring
  • Gratis updates, geen dure onderhoudscontracten
  • 24/7 gratis telefonische support
Van winkel naar webshop

Van winkel naar webshop

Stel u heeft een bestaande winkel en wilt online een webshop beginnen. U heeft al een naam. U heeft al klanten. Er is al een voorraad. Nu nog een webshop. Maar hoe gaat u alles managen op het gebied van voorraad, betaling, verzending en retouren? Bij Lightspeed hebben we hier allemaal aan gedacht.

Zelf doen of laten doen?

Zelf doen of laten doen?

Eigenlijk zit al het belangrijke al in de core van ons platform; apps en maatwerk kunt u extra aanschaffen.

Bent u nu nog uren kwijt aan boekhouding, het bijhouden van uw voorraad of het op orde krijgen van uw verzendingen? Daar gaat verandering in komen. Door een webshop te starten met de software van Lightspeed eCom automatiseert u het merendeel van de dagelijkse werkzaamheden. Een ruim aanbod aan gespecialiseerde eCommerce partners maakt het eenvoudig om eventuele extra functies te implementeren.

Zelf uw webshop starten is niet moeilijk, maar we helpen u graag op weg. Zo bieden we ook gratis onboarding en 24/7 support aan.

Stappenplan webshop beginnen

Stap 1: Uw business plan

Lightspeed eCommerce ondersteunt een uitgebreid oeuvre webshops. Van fashion tot techniek en van maatwerk tot massaproductie. Van kerstbomen tot surfplanken en van eten tot drinken. Wat u ook wilt verkopen, wij staan voor u klaar.

Stap 2: Klaar voor de start, af!

Iedere nieuwe gebruiker krijgt een persoonlijke onboarding. In dit 1-op-1 gesprek leert u alles wat belangrijk is voor het beginnen van een webshop. Heeft u daarna nog vragen? Support staat 24/7 telefonisch voor u klaar.

Stap 3: Veel verkoopplezier!

Nu alles up-and-running is, kunt u echt met uw webshop starten. Houd uw data vanaf het begin af aan goed in de gaten om zo te leren hoe u uw webshop verder kunt optimaliseren. Veel succes!

Kies uw design!

Kies uw design!

Maak uw webshop uniek. Kies uit 50 templates en pas deze aan naar uw smaak. Voeg uitgebreide omschrijvingen en tot wel 10 foto’s toe aan uw producten. Perfectioneer de volledige beleving van uw webshop, van het eerste bezoek tot de check-out.

Snel & veilig

Snel & veilig

Een goede webshop is er één die lekker werkt. Door een webshop te beginnen met Lightspeed kiest u voor een snelle laadtijd van uw pagina’s, veilige en makkelijke betaalmethoden en een breed scala aan verzendmethoden.

Niet iedere webshop heeft behoefte aan dezelfde functionaliteiten. Kijk daarom in onze App Store voor diverse koppelingen voor o.a. boekhoudprogramma’s en e-mailmarketing.

Open Source of SaaS?

Open Source is niet altijd zo voordelig als het lijkt. Om een webshop te starten met Open Source-software is technische kennis een vereiste. U geeft al snel veel tijd en geld uit aan ontwikkelkosten en duur maatwerk, en dat nog voordat u bent begonnen met verkopen. Voor een SaaS platform betaalt u elke maand een vast bedrag. Op die manier hoeft u geen grote investeringen vooraf te doen, maar weet u direct waar u elke maand aan toe bent.

Schaalbaar

Bij groei komen nieuwe uitdagingen kijken: hogere bezoekersaantallen, meer producten om te importeren, eventueel internationale uitbreiding. Het SaaS platform van Lightspeed is gebouwd om met u mee te groeien.

Hosting & Updates

Alle Lightspeed eCommerce klanten maken gebruik van een platform waar experts continu aan doorontwikkelen. Dit betekent meer stabiliteit en geen lange ontwikkelingstrajecten waarbij uw webshop komt stil te liggen. Ook software updates zijn standaard inbegrepen.

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Onze developers zorgen er 24/7 voor dat uw webshop goed werkt, een snelle laadtijd heeft en met een top design voor de dag komt.

We helpen u niet alleen met uw webshop starten, u kunt bij Lightspeed ook altijd terecht voor aanvullende producttrainingen.

Marketing - Haal het maximale uit uw webshop. Hoe behaalt u meer conversie? Hoe trekt u meer bezoekers aan? Ons marketingteam houdt u op de hoogte via whitepapers, blogs en tools. Want uw succes is ons succes.

Ontdek gratis het nummer één kassayssteem.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start je gratis demo' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .