Webshop beginnen met Lightspeed eCommerce

Start eenvoudig uw eigen webshop met Lightspeed eCommerce.

Webshop beginnen met Lightspeed eCommerce
Webshop beginnen

Het webshop totaalpakket.

Lightspeed biedt een totaaloplossing voor het starten van uw webshop. Wij zorgen voor de juiste tools om van uw webshop een succes te maken, zodat u zich alleen maar hoeft te richten op uw verkoop.

  • Website, betaalsysteem, orderbeheer, marketing en rapportagetools – allemaal vanuit één platform
  • Betrouwbare hosting met constante monitoring
  • Gratis updates zonder dure onderhoudscontracten
  • 24/7 gratis telefonische support

Van winkel naar webshop.

U heeft een bestaande winkel en wilt online een webshop beginnen. U heeft al een naam, klanten, en er is al een voorraad. Maar hoe gaat u dit allemaal verhuizen naar online? Lightspeed helpt u hierbij.

  • Importeer uw voorraad binnen enkele klikken van uw fysieke winkel naar uw webshop
  • Selecteer een van de vele thema's, van mobile responsive tot aanpasbare templates
  • Bied een op punten gebaseerd loyalty programma aan met Omnichannel Loyalty
  • Bekijk, organiseer en pas verzendingen aan in uw eCom backoffice
Webshop beginnen
Webshop beginnen

Zelf doen of laten doen?

Door een webshop te starten met de software van Lightspeed eCommerce automatiseert u het merendeel van de dagelijkse werkzaamheden. Een ruim aanbod aan gespecialiseerde eCommerce partners maakt het eenvoudig om eventuele extra functies te implementeren.

Zelf een webshop starten is niet moeilijk, maar we helpen u graag op weg. Zo bieden we ook gratis onboarding en 24/7 support aan.

Stappenplan webshop beginnen

In slechts drie stappen start u uw eigen webshop.

Webshop beginnen Icon Stap 1

Stap 1: Uw business plan

Lightspeed eCommerce ondersteunt een uitgebreid oeuvre webshops. Van fashion tot techniek en van maatwerk tot massaproductie. Wat u ook wilt verkopen, ons systeem staat voor u klaar.

Webshop beginnen Icon Stap 2

Stap 2: Klaar voor de start, af!

Iedere nieuwe gebruiker krijgt een persoonlijke onboarding. In dit 1-op-1 gesprek leert u alles wat belangrijk is voor het beginnen van een webshop. Heeft u daarna nog vragen? Support staat 24/7 telefonisch voor u klaar.

Webshop beginnen Icon Stap 3

Stap 3: Veel verkoopplezier!

Nu alles up-and-running is, kunt u echt met uw webshop starten. Houd uw data vanaf het begin af aan goed in de gaten om zo te leren hoe u uw webshop verder kunt optimaliseren. Veel succes!

Webshop beginnen - Kies uw design!

Kies uw design!

Maak uw webshop uniek. Kies uit 50 templates en pas deze aan naar uw smaak. Voeg uitgebreide omschrijvingen en tot wel 10 foto’s toe aan uw producten. Perfectioneer de volledige beleving van uw webshop, van het eerste bezoek tot de check-out.

Webshop beginnen - Snel, veilig, persoonlijk

Snel, veilig, persoonlijk.

Een goede webshop is er één die lekker werkt. Door een webshop te beginnen met Lightspeed kiest u voor een snelle laadtijd van uw pagina’s, veilige en makkelijke betaalmethoden en een breed scala aan verzendmethoden.

Niet iedere webshop heeft behoefte aan dezelfde functionaliteiten. Kijk daarom in onze App Store voor diverse koppelingen voor o.a. boekhoudprogramma’s en e-mailmarketing.

Open Source of SaaS?

Open Source is niet altijd zo voordelig als het lijkt. Om een webshop te starten met Open Source-software is technische kennis een vereiste. U geeft al snel veel tijd en geld uit aan ontwikkelkosten en duur maatwerk – en dat nog voordat u bent begonnen met verkopen. Voor een SaaS platform betaalt u elke maand een vast bedrag. Op die manier hoeft u geen grote investeringen vooraf te doen, maar weet u direct waar u elke maand aan toe bent.

Webshop beginnen Icon Schaalbaar

Schaalbaar

Bij groei komen nieuwe uitdagingen kijken: hogere bezoekersaantallen, meer producten om te importeren, eventueel internationale uitbreiding. Het SaaS platform van Lightspeed is gebouwd om met u mee te groeien.

Webshop beginnen Icon Hosting & Updates

Hosting & Updates

Alle Lightspeed eCommerce klanten maken gebruik van een platform waar experts continu aan doorontwikkelen. Dit betekent meer stabiliteit en geen lange ontwikkelingstrajecten waarbij uw webshop komt stil te liggen. Ook software updates zijn standaard inbegrepen.

Webshop beginnen Support

Wij staan voor u klaar.

Onze developers zorgen er 24/7 voor dat uw webshop goed werkt, een snelle laadtijd heeft en met een top design voor de dag komt.

We helpen u niet alleen met uw webshop starten; u kunt bij Lightspeed ook altijd terecht voor aanvullende producttrainingen.

Haal het maximale uit uw webshop. Hoe laat u uw conversie stijgen? Hoe trekt u meer bezoekers aan? U vindt de laatste tips en tricks in onze blogs en white papers.

Ontdek gratis het nummer één eCommerce platform.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in. Minimaal 5 tekens.
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).

Door op 'Start nu' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .