Tablebooker

Integraties Tablebooker
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Screenshots

  • Video

Tablebooker

  • Tablemanager is het meest handige reserveringssysteem, op maat gemaakt voor restaurants.

  • Met Tablemanager beheer je heel eenvoudig je reservaties, klanten , tafelplan maar ook je cadeaubonnen en betalingen.

  • Support staat bij ons centraal: we configuren ons systeem altijd bij jou in het restaurant en onze ondersteuning via telefoon, mail of ter plaatse is altijd gratis.

“Zo gemaakt dat jij en je personeel er heel gemakkelijk mee kunnen werken: intuitief, snel en logisch.”

Uitgebreide beschrijving:

Sterk he, op slechts 3 jaar groeide Tablebooker uit tot het meest gebruikte systeem in Belgie met in totaal meer dan 2.500 aangesloten restaurants. Niet zo vreemd als je weet dat we al vanaf de start een innovation-award ontvingen.

 

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons op nummer 1.

Zo gemaakt dat jij en je personeel er heel gemakkelijk mee kunnen werken: intuitief, snel en logisch.

 

Onze support: Hoe en waar je dat wenst.

Voor vragen en ondersteuning kan je ons bereiken via mail en telefoon. Maar wist je dat we als enige ook een support team hebben dat bij jou in het restaurant komt als je dat wenst en dat zonder extra kosten. Want een goede installatie en uitleg doe je toch het beste op locatie.

 

Tablephone verwerkt ook je telefonische reservaties

Een volle zaak en een telefoon die blijft rinkelen. Steeds weer telefoon op je sluitingsdagen? Dat komt je ongetwijfeld bekend voor. Als je met de Tablephone werkt kunnen je klanten ook telefonisch reserveren als jij niet kan opnemen en de reservering wordt netjes in Tablemanger gezet. Zo mis je geen enkele reservatie meer en wint iedereen: omzet voor jou en een professionele service naar je klanten. Onze cadeaubonnen staan onmiddellijk op je rekening.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Eextra omzet voor je zaak.
  • Aankopen kan via je website.
  • Steeds zelf bonnen aanmaken.
  • De waarde van de bon komt na aankoop onmiddelijk op je rekening: Er worden je dus geen kosten aangerekend.

 

Voorschot of op voorhand betaald?

Door het vragen van een voorschot of zelfs de volledige betaling van een menu (bv. eindejaarmenu’s, valentijnsmenu’s) heb jij het geld meteen op je rekening en wordt de kans op no shows drastisch verminderd. Onze samenwerking met Jong Keukengeweld is hier een goed voorbeeld van: Al drie edities – en ook al de komende 3 – is Tablebooker verkozen tot exclusieve reserveringspartner door Toerisme Vlaanderen. Alle menu’s worden bij reservatie betaald en de bedragen meteen naar de restaurants doorgestort.

 

+ 1 Miljoen bezoekers/maand.

We zorgen ervoor dat je zaak op Tablebooker.be en Resto.be professioneel wordt gepresenteerd en dat telt met meer dan 1 miljoen bezoekers per maand! Bij ons vind je enkel restaurants, geen kappers of wellness centra!

 

En natuurlijk bewaren wij je gegevens veilig.

Zoals je weet zijn we verwerker van je klantengegevens, jij bent en blijft de eigenaar en we zullen je gegevens dan ook nooit verhuren of verkopen aan een andere partij. Onze privacy voorwaarden vind je hier.

 

Over ons:

Tablebooker is vanaf de start ontwikkeld voor maar ook samen met restaurants en dat willen we blijven doen. Alleen zo kan je het meest gebruiksvriendelijke systeem maken. Heb je suggesties , ideeën of vragen of iets mogelijk is? Stuur ons dan een mailtje op e en we gaan er mee aan de slag.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Reserveringssystemen
Product:
Restaurant