Dierenwinkel POS

Het kassasysteem voor je dierenwinkel.

6 manieren hoe ons kassasysteem jouw dierenwinkel kan laten groeien

<h3>1. Diepgaande bedrijfsrapportage</h3>

1. Diepgaande bedrijfsrapportage

Ons kassasysteem kan inzichtelijke rapporten genereren van je verkoop data. Ze zullen je inzicht geven in trends op gebied van verkopen en ze helpen je om nog beter zakelijke beslissingen te nemen.

<h3>2. Bouw hechte klantrelaties door klantprofielen</h3>

2. Bouw hechte klantrelaties door klantprofielen

Gebruik klantprofielen om gedetailleerde informatie bij te houden over je klanten. Creëer velden voor de namen van dieren, rassen, dieetbeperkingen en al het andere dat belangrijk is om bij te houden.Houd de verkoopgeschiedenis bij en gebruik de data voor efficiënte gepersonaliseerde marketing.

<h3>3. 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice</h3>

3. 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice

Mocht jij of een van je medewerkers hulp nodig hebben, zijn onze support helden altijd te bereiken via telefoon, e-mail of live chat. Wij hechten waarde aan input van de klant, alleen zo kunnen wij het beste kassasysteem aanbieden. Wanneer je je feedback met ons deelt, luisteren wij.

<h3>4. Mobiel iPad-gebaseerd kassasysteem</h3>

4. Mobiel iPad-gebaseerd kassasysteem

Gebruik het POS systeem vanaf je balie - of ga voor mobiel. Je kan alles vinden op je iPad, maar je hebt ook via elke willekeurige webbrowser toegang tot ons kassasysteem. Je hoeft niks te installeren, je kunt beginnen in een handomdraai. Je gegevens blijven veilig en toegankelijk vanaf elke werkende computer met een internetverbinding. Wij zorgen voor de back-ups en updates.

<h3>5. Centraal voorraadbeheer</h3>

5. Centraal voorraadbeheer

Spot seizoensgebonden trends en beheer de voorraad vanuit je kassasysteem, zodat je eenvoudig kan inspelen op de stijgende en dalende vraag naar producten. Je zult merken dat je geen omzet meer mist als gevolg van een uitverkocht product.

<h3>6. Korte leercurve</h3>

6. Korte leercurve

Leer het systeem snel te gebruiken! Ons dierenwinkel kassasysteem is ontworpen om het verschil te maken. De meeste gebruikers leren ons systeem kennen met weinig of geen hulp. We zijn jaren lang bezig geweest om de software zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en we maken voortdurend verbeteringen op basis van de feedback van onze klanten.


"Of het nu een naam van de klant is of de producten die ze gekocht hebben, Lightspeed helpt me om een betere klantrelaties op te bouwen."

Donovan, Hound About Town
Lightspeed klant


14 dagen gratis uitproberen

Probeer alle functies uit en voeg onbeperkt gebruikers toe. Een creditcard is niet nodig.

Moet bestaan uit minimaal 10 tekens

Gebruik een geldig e-mailadres

E-mailadres is al in gebruik

Minimaal 6 tekens

Selecteer een branche

Door op Begin met uw gratis proefperiode te klikken, gaat u akkoord met onze
Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.