Het kassasysteem verkozen door bijna meer dan 1.000 dierenwinkels

Blijf op de hoogte van uw klanten met een kassa die alles bijhoudt wat u nodig heeft.

Betere service voor de klant, beter beheer voor u

Bied ongekende klantenservice. Met ons kassasysteem besteedt u minder tijd aan voorraadbeheer en boekhouding en heeft u meer aandacht voor de klant.

Klantervaring

Aandacht voor iedere klant

Verzamel informatie zoals de naam, ras, dieetrestricties en -voorkeuren van een huisdier. Wanneer een klant uw winkel weer bezoekt weet u precies welke snack zijn of haar huisdier lekker vindt. Dit soort service zet shoppers om in loyale klanten.

Voorraadbeheer

Real-time zicht op uw voorraad

Handmatig de voorraad bijhouden; het is tijdrovend en laat veelal menselijke foutjes toe. Ons kassasysteem versimpelt voorraadmanagement zodat u altijd weet wat gekocht wordt en wat achterblijft.

Inzicht in verkoopdata

Geavanceerde en gebruiksvriendelijke rapportages

Verkrijg inzicht in de zaak met data: spot seizoenstrends, voorspel de vraag voor uw producten en zorg dat u de best verkopende items altijd in huis hebt.

Vergroot uw bereik

Verhoog de verkoop

Een webwinkel naast uw fysieke winkel hebben is gewoon het nieuwe ondernemen. Verbind online met offline zodat u een grotere markt kunt bereiken en verhoog uw omzet, zonder extra werk en kosten.

Uitgebreide betaalmogelijkheden

Veilig en eenvoudig opgezet

Ons kassasysteem draait op een iPad en is daarom heerlijk mobiel. Verwerk betalingen achter de toonbank of neem de kassa mee naar de klant. Cash, pinnen of credit cards; de mogelijkheden zijn uitgebreid en volledig flexibel voor uw klant.