Win een gratis webshop

Doe mee aan deze wedstrijd en win een eenjarig abonnement op Lightspeed eCommerce ter waarde van € 700!

Een gratis webshop voor 1 jaar!

Om deel te nemen, moet je ons gewoon overtuigen. Vertel ons in enkele zinnen het verhaal en het concept achter je winkel of merk en vertel ons waarom jouw project het verdient om gekozen te worden.

Start uw online winkel in een handomdraai

Lightspeed eCom is een compleet platform waarmee u online kunt verkopen zonder technische kennis of ervaring met websiteontwerp.

  • Kies een van onze thema's die gemaakt zijn om te converteren
  • Creëer een webshop die past bij je merkimago
  • Verkoop dag en nacht, 24/7

Profiteer van onze eCom expertise

Dankzij de eenvoudig te gebruiken backoffice, het professionele design en tools die verkoop en conversie stimuleren, geeft Lightspeed ondernemers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hun webshop te openen.

  • Ontvang advies van onze experts
  • Profiteer van alle marketingtools
  • Ontvang gratis onboarding-training

Algemene voorwaarden

De wedstrijd loopt tot 13.59 uur op 13 oktober 2019 en is exclusief voorbehouden voor Belgische retailers die momenteel niet geabonneerd zijn op Lightspeed eCom. Lightspeed behoudt zich het recht voor om op elk moment een identiteitsbewijs en/of geschiktheid van de deelnemer op te vragen. Als dit bewijs niet binnen een redelijke termijn wordt geleverd, kan dit leiden tot diskwalificatie. De winnaar wordt gediskwalificeerd en verliest elke claim voor de prijs als er binnen 24 uur na de eerste poging tot contact geen contact met hem/haar kan worden opgenomen of als deze algemene voorwaarden niet worden gerespecteerd.