• Screenshot

    • Horeko
    • Horeko

Horeko. Onze kennis, uw inzicht

  • Meer structuur & rendement in de keuken
  • Grip op uw roosters en personeelskosten
  • Directe communicatie naar uw gasten

 

Wij zien dat er veel meer potentie in de horeca zit en geloven dat het benutten van deze potentie de gastvrijheid verhoogt. Ons doel is dan ook om horecaondernemingen inzicht in hun potentie te geven, zodat zij deze zo goed mogelijk kunnen benutten. Horeko biedt de totaaloplossing voor ieder horecabedrijf. Met het keukenmanagementsysteem en het personeelsplanningsysteem bieden wij sinds 2007 de oplossing voor de knelpunten die horecaondernemers ondervinden op financieel en organisatorisch vlak

 

Horeko Hospitality
Horeko Hospitality is een allesomvattend systeem voor de keuken en neemt veel werk uit handen. Het berekenen van de kostprijs wordt met behulp van Horeko erg eenvoudig en de communicatie onderling verloopt efficiënter.

 

Receptuurbeheer
Met Horeko Hospitality staan alle recepten met de allergenen informatie op één centrale plek. De hoeveelheid van een recept kan gemakkelijk worden aangepast en de houdbaarheidsdatum wordt automatisch berekend en gemakkelijk geprint met de aangesloten labelprinter.

 

Kostprijsberekening en margebewaking
Door koppelingen met diverse leveranciers worden de prijzen van uw ingrediënten automatisch geüpdatet. Wanneer de prijs verandert, zal dit automatisch worden doorberekend in de calculatie van gerechten.
Wanneer een marge teveel afwijkt, kunt u direct actie ondernemen. Daarbij heeft u altijd inzicht in de financiële prestaties van uw gerechten door de koppeling met het kassasysteem. U kunt direct zien welke gerechten de ‘hardlopers’ zijn en welke ‘de verliezers’.

 

(HACCP) Takenlijst
In Horeko Hospitality vindt u een duidelijk overzicht van alle (HACCP) taken. Dit overzicht is voor iedereen toegankelijk en kan volledig naar wens worden ingericht. Het is direct inzichtelijk wie, wanneer, welke taak moet oppakken en moet afvinken.

 

Horeko Planning
Horeko Planning is het systeem om eenvoudig roosters te maken en de gewerkte uren automatisch te registreren.

 

Personeelsplanning
Horeko Planning helpt u om eenvoudig roosters te maken en direct inzicht te krijgen in de personeelskosten. Ook worden gewerkte uren automatisch geregistreerd en beheert u eenvoudig de personeelsgegevens van al uw medewerkers. De gratis mobiele app zorgt voor efficiënte communicatie en biedt veel handige functies voor medewerkers.

 

Video:

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie: Personeelsplanning, Voorraad management

Product: Restaurant