Joyn

Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Screenshots

  • Video

Joyn

Joyn maakt efficiënte marketing toegankelijk voor lokale handelaars en horecazaken, met een eenvoudig getrouwheidsprogramma (vandaag al bij 2 miljoen consumenten bekend en in gebruik) en bijhorend marketingportaal voor promoties, acties en e-mailcampagnes.

Uitgebreide beschrijving:

Het Joyn loyalty programma geeft handelaars en horeca de mogelijkheid om hun klanten punten te laten sparen en zo leuke beloningen te verdienen, wat leidt tot meer tevreden en terugkerende klanten. Met de Lightspeed-integratie staat je Joyn-code gewoon op uw kassabonnetje, zo kan u Joyn voor uw zaak laten werken zonder enige bijkomende administratie of handelingen, en maximaliseer u het gemak en de gebruikservaring voor uw klanten!

“Handelaars die Joyn gebruiken merken niet alleen een grotere tevredenheid bij hun klanten, ze meten ook een gemiddelde omzetgroei van 5,35%. Bij de meest actieve Joyn-handelaars (die met Joyn o.a. ook emailcampagnes en acties organiseren), is dat zelfs een gemiddelde groei van 24,84%.”

Over ons:

Joyn verbindt consumenten, lokale handelaars én overheden. Met slimme oplossingen zoals de Joyn-app kunnen handelaars hun klanten een individueel getrouwheidsprogramma bieden en nieuwe klanten aantrekken. Via de app kunnen bewoners niet alleen individuele beloningen verzamelen, maar ook unieke voordelen winnen in hun stad of gemeente. De slimme oplossingen van Joyn versterken de lokale economie. Al meer dan 7.500 lokale handelaars bieden vandaag Joyn aan in hun zaak, en dragen zo bij aan de heropleving van het ‘lokale  winkelen in hun stad of dorp.

 

Nog geen Joyn in uw zaak? Ga naar www.joyn.eu voor meer informatie over deze integratiepartner.

Categorie:
Loyaliteit
Product:
Restaurant