L1NDA logo

L1NDA

Integraties L1NDA
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Screenshot

    • dagweergave L1NDA
  • Video

L1NDA

  • Simpel: iedereen kan werken met L1NDA
  • Efficiënt: met L1NDA bespaart u 75% tijd en gemiddeld 5% op loonkosten
  • Tevreden medewerkers: iedereen heeft ten alle tijden toegang tot L1NDA ook via de app. L1NDA vergroot de betrokkenheid van medewerkers omdat het rooster toegankelijker wordt.
  • Persoonlijke service: een vast contactpersoon, een op maat gemaakt account en kostenloze persoonlijke begeleiding per e-mail en telefoon. U betaalt geen startkosten en u mag L1NDA eerst 30 dagen vrijblijvend uitproberen.

“Heb overzicht wie wanneer beschikbaar is en verzend het definitieve rooster met één klik op de knop.”

Uitgebreide beschrijving

L1NDA is de meest gebruikersvriendelijke online personeelsplanner, die door het plannen leuk te maken niet alleen de bedrijfsefficiëntie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert.
Een tevreden, goed samenwerkend team is essentieel voor een gezond bedrijf. De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid.

Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken.

Referenties
Het sleutelwoord bij de klant is beleving. Deze wordt bepaald door Ambiance, Kwaliteit v/h product en Personeel. Bij personeel is belangrijk de diversiteit, hun mentaliteit en binding met de werkgever Dankzij L1NDA weet het personeel altijd wanneer ze moeten werken wat een bijdraagt aan de personeelstevredenheid.
– Carlos Hanekamp, Jimmy Woo

Doordat ik door middel van L1NDA wekelijks tijdens het managementoverleg met de personeelskostenpercentages geconfronteerd word, kan ik op zeer korte termijn bijsturen. Ik schat dat ik daar zeker 3% per jaar door bespaar op de personeelskosten.
– Jelle Nijhuis, Westergasterras

Koppeling met Lightspeed

Met de koppeling worden de kloktijden en de actuele de omzetgegevens vanuit Lightspeed naar L1NDA gestuurd.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Personeelsplanning
Product:
Restaurant