Lightspeed integrates with MarketMan

MarketMan

Integraties MarketMan
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Video

MarketMan

  • Cloud-based voorraad management
  • Plaats orders bij uw leveranciers met een mobiele app
  • Verbeter de winstgevendheid van uw restaurant

“Cloud-based voorraad management oplossing voor restaurants.”

Uitgebreide omschrijving

De perfecte oplossing voor alle restaurants en operators die in controle willen blijven over hun voorraad, leverancies en backoffice werkzaamheden. Het gemiddelde restaurant bespaart tot 5% op kosten aan eten wanneer zij met MartketMan werken. Een probleemloze integratie met Lightspeed en controle over uw voorraad met een zeer goede gebruiksvriendelijkheid.

Dit platform laat inkopers en leveranciers samenwerken. Het systeem beheert de inkoop en levering van de product catalogus en prijzen, via de bezorging en boekhouding. Het syteem is gebouwd om veel te doen, met minimale inspanning – geen technische kennis nodig!

Met een snelle en gemakkelijke integratie kunt u gelijk menu items, prijzen en verkoopgegevens ophalen om uw voorraad bij te houden – ook uw data wordt elk uur geüpdate. De integratie is net zo makkelijk als het invoeren van uw Lightspeed API gebruikersnaam en wachtwoord in uw MarketMan account. MarketMan is gebouwd om bedrijven te helpen hun processen te stroomlijnen en geld te besparen.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Voorraad management
Product:
Restaurant