0

Nostradamus door POSsystems

Integraties Nostradamus door POSsystems
  • Afbeeldingen

Nostradamus door POSsystems

  • Synchroniseer al uw bestellingen in Lightspeed Restaurant bijna real-time naar Nostradamus
  • Koop op basis van uw historie in en bespaar geld
  • Geen nattevingerwerk meer, maar inkopen, plannen en uw menu samenstellen op basis van degelijke en actuele informatie

“Garandeer altijd topkwaliteit. Voorkom derving en verspilling – en zo onnodige verliezen.”

Uitgebreide beschrijving

Synchroniseer al uw bestellingen in Lightspeed Restaurant bijna real-time naar Nostradamus. Elke 15 minuten worden deze gegevens automatisch naar Nostradamus gepusht. Deze gegevens worden direct aan uw menu in de software gekoppeld.

Een winstgevende kaart

Elk product op uw menukaart kunt u in Nostradamus volgen en analyseren. Koop ingrediënten gemakkelijk en centraal in via één softwarepakket. Door een duidelijke analyse ziet u direct hoeveel u dient in te kopen om derving voor te zijn, maar dat er wel voldoende is om uw gasten geen ‘nee’ te verkopen.

Centrale inkoop

Bestel gemakkelijk en centraal bij al je leveranciers via één systeem. Zie in Nostradamus waar welk product voor welke prijs verkocht wordt. Zo wordt het heel gemakkelijk om strak in te kopen.

Een keuken met een plan

Laat iedereen altijd op dezelfde manier koken. Met één druk op de knop weet uw kok precies hoe hij een maaltijd dient te bereiden. Communiceer ook gemakkelijk hoeveel er tijdens de mise en place voorbereid dient te worden, om er weer een succesvolle avond van te maken. Alles is gebaseerd op actuele data, direct uit uw kassa.

Over ons

POSsystems heeft ruim 23 jaar ervaring in de wereld van de horecakassa. Vanuit ons centraal gelegen kantoor nabij Amersfoort bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij bieden advies, installatie en ondersteuning op alle kassasystemen die wij aanbieden. U kunt voor kassazaken bij ons terecht van A tot Z.

Bent u op zoek naar bonrollen voor in je thermische printer of een printlint voor in je keukenprinter? Mail of bel ons en in de meeste gevallen heeft u de spullen de volgende dag op locatie. Zoekt u een extra iPad voor uw kassa? Bestel hem bij ons en wij programmeren deze voor. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw WiFi-wachtwoord in te vullen.

Vanaf de start van het Lightspeed Restaurant kassasysteem in 2013 zijn wij actief in de markt van iPad-kassasystemen. Sindsdien zijn wij uitgegroeid toen de grootste en meest ervaren aanbieder én installateur van het dit kassasysteem.

Wij helpen en adviseren u graag. Een prettig samenwerkingsverband is ons doel. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen je zo goed mogelijk proberen te adviseren.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Ontdek meer