The next balance logo

TheNextBalance

Integraties TheNextBalance
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Video

TheNextBalance

  • Online kasboek voor de horeca, veilig in de cloud
  • Koppelt direct met boekhoudpakketten; Twinfield en Yuki
  • Verschillende gebruikers met bijbehorende rechten. Samen en online in één kasboek werken.

“Efficiënt het kasboek bijhouden door de Koppeling met Lightspeed en uw online boekhoudpakket.”

Uitgebreide omschrijving

  • Koppelen aan boekhouding Yuki en Twinfield
  • Bespaar tot 1,5 uur per dag op administratief werk
  • Samenwerken in het kasboek, maak verschillende gebruikers aan met verschillende rechten

Bespaar tijd en geld door administratieve handelingen te automatiseren zoals het bijhouden van uw kasboek en het door communiceren naar uw accountant. Door te werken met TheNextBalance zijn uw cijfers altijd up-to-date waardoor u belangrijke beslissingen kunt nemen op keiharde cijfers.

Het online bijhouden van het kasboek is niet alleen handig, maar ook nog eens wettelijk verplicht met een bewaringsplicht van zeven(!) jaar. Bij TheNextBalance slaan wij deze gegevens veilig op en bewaren deze in de cloud. U hoeft u dus nooit meer zorgen te maken over het verliezen van uw kasboek.

Werk samen in het kasboek
Medewerkers hebben beperkte rechten zodat ze geen inzage hebben in de gehele financiële situatie en dagen nooit definitief op kunnen slaan. Zodra een telling als concept is opgeslagen door een van uw medewerkers krijgt u een push melding op uw mobiel zodat u de telling op afstand kunt bevestigen.

Laadt de omzet per dag in vanuit Lightspeed per omzetcategorie
Tel de kas en vul het bedrag op de pinbon in. That’s it! Uw kasboek is volledig ingevuld en doorgeschoten naar uw administratie. Makkelijker kunnen we het niet maken.

“Een top systeem waardoor iedereen de kassa kan tellen. Er worden weinig tot geen fouten meer gemaakt door de koppeling met Lightspeed en TheNextBalance. Daarnaast zorgt de koppeling tussen TheNextxBalance en ons boekhoudpakket voor een up-to-date financieel overzicht.”
Jasper Kool – Happy Tosti

Over ons
TheNextBalance is een online kasboek voor horeca en retail. Het bijhouden van een kasboek is een must voor iedere ondernemer die werkt met contant geld. Dit kan vanaf nu veilig en simpel in de cloud. Een goed kasboek bijhouden doet u met TheNextBalance.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten. 

Categorie:
Boekhouding integratie
Product:
Restaurant