Twinfield door POSsystems

Integraties Twinfield door POSsystems
Compatibel met:
  • Lightspeed Restaurant POS (K-Series)
  • Lightspeed Restaurant POS (L-Series)
  • Screenshots

Twinfield door POSsystems

  • Synchroniseer uw financiële gegevens tussen Lightspeed Restaurant en uw Twinfield boekhouding
  • Bespaar tijd door elke 24-uur automatisch de financiële gegevens van Lightspeed Restaurant naar uw Twinfield-boekhouding te laten synchroniseren
  • Niet meer handmatig overnemen van omzetten en BTW-gegevens in Twinfield of in een Excel-document van uw boekhouder

“Bespaar dagelijks tot 15 minuten aan tijd door de financiële data automatisch te laten synchroniseren en doe in die tijd echt belangrijke dingen.”

Uitgebreide beschrijving

Met de koppeling tussen Twinfield en Lightspeed Restaurant worden elke 24-uur de financiële gegevens van uw dagomzet, BTW’s en betalingen gesynchroniseerd. Uw hoeft deze gegevens niet meer zelf over te nemen.

Elk betalingstype kan aan een eigen grootboekrekening gekoppeld worden. Zo is elke mutatie voor u goed inzichtelijk.

De koppeling wordt voor u door ons eenmalig ingesteld en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Alle bovenstaande informatie verschijnt elke 24-uur automatisch bij u in uw boekhouding.

Over ons

POSsystems heeft ruim 23 jaar ervaring in de wereld van de horecakassa. Vanuit ons centraal gelegen kantoor nabij Amersfoort bedienen wij klanten door heel Nederland. Wij bieden advies, installatie en ondersteuning op alle kassasystemen die wij aanbieden. U kunt voor kassazaken bij ons terecht van A tot Z.

Bent u op zoek naar bonrollen voor in uw thermische printer of een printlint voor in uw keukenprinter? Mail of bel ons en in de meeste gevallen heeft u de spullen de volgende dag op locatie. Zoekt u een extra iPad voor uw kassa? Bestel hem bij ons en wij programmeren deze voor. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw WiFi-wachtwoord in te vullen.

Vanaf de start van het Lightspeed Restaurant kassasysteem in 2013 zijn wij actief in de markt van iPad-kassasystemen. Sindsdien zijn wij uitgegroeid toen de grootste en meest ervaren aanbieder én installateur van het dit kassasysteem.

Wij helpen en adviseren u graag. Een prettig samenwerkingsverband is ons doel. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren.

 

Informeer bij de Integratie partner naar de maandelijkse kosten.

Categorie:
Boekhouding integratie
Product:
Restaurant