Kassa App voor horeca

Volledig tafelbeheer, voorraad beheer, real-time gegevens, toegankelijke rapportages en meer. De Kassa App van Lightspeed is de alles-in-één oplossing!

Lightspeed Kassa App

Met onze kassa app heb je de eenvoudigste manier om jouw onderneming te beheren, je productiviteit te verhogen en tijd te besparen.

Overal bestellingen afdrukken

Installeer printers op uw toonbank, in de keuken en de bar, of geef uw medewerkers mobiele printers. De lay-out en talen kunnen naar wens worden ingesteld.

Alles-in-één POS-systeem

Wij zorgen ervoor, dat elke dienst die je voor een soepele bedrijfsvoering nodig hebt geïntegreerd wordt in ons verkooppunt. Van winkelmanagement tot het bijwerken van de voorraad, wij regelen het voor je.

Gratis 24/7 ondersteuning

Onze helpdeskhelden zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wat er ook aan de hand is, zij zijn er om u stap voor stap te begeleiden bij eventuele problemen.

Klantprofielen

We helpen je om persoonlijk winkelen in praktijk te brengen, zowel voor terugkerende als bestaande klanten. Maak klantprofielen aan en ontdek welke producten er wanneer verkocht worden.

Volledig tafelbeheer

Wijs zitplaatsen aan klanten toe, volg het tafelverloop, voeg tafels samen of splits deze en deel heel gemakkelijk de rekening - dit zorgt voor een in alle opzichten naadloze klantbeleving.

Lightspeed Retail reports

Krachtig dashboard en rapportages

Dankzij real-time gegevens en overal toegankelijke rapporten stelt Lightspeed u in staat om meer weloverwogen beslissingen te nemen. Houd de voorraad bij, bepaal de winstgevendheid en hardlopers en bekijk hoe medewerkers presteren, dankzij heldere en gemakkelijk te begrijpen rapporten.

Tarieven

Lightspeed biedt tarieven per maand of per jaar, afhankelijk van de bedrijfstak van je onderneming. Je vindt hier meer informatie over de mogelijkheden.

Lightspeed Restaurant Gratis demo

Gratis Lightspeed Restaurant Proefperiode

Probeer ons product gratis — ontdek hoe het jouw onderneming kan veranderen.

Ondek waarom zij voor Lightspeed kiezen

Lightspeed Restaurant is echt eenvoudig te gebruiken en de rapportagemogelijkheden zijn geweldig.