Een kassa dat helpt bij
het maken van slimme beslissingen

Lightspeed restaurant kassa beheer

Voorraadbeheer

Maak slimme inkoopbeslissingen
Precies weten wat je bij moet bestellen en wanneer. Lightspeed’s kassa voor restaurants houd je voorraad bij en waarschuwt je wanneer iets bijna uitverkocht raakt.

Optimaliseer je menu voor maximale winst
Geef je gasten alle keus. Houd bij wat de trends zijn op basis van real-time gegevens, krijg een goed beeld van wat goed loopt en pas je menu erop aan.

"We kunnen precies zien hoe het met al onze pizzabakkerijen gaat: welke pizza's goed verkopen en wat de omzet is. Dat alles in de cloud staat is heel fijn, en van deze tijd. We hebben overzicht nodig om te kunnen groeien.

- Siang-Lan Go, mede-eigenaar De Pizzabakkers

Personeelsrapportage

Weet wat je medewerkers doen
Run een strak management door alle gewerkte uren bij te houden, je weet precies wanneer iedereen in- en uitklokt.

Weet wie je beste krachten zijn
Krijg een goed beeld van hoe goed elk personeelslid presenteert. De werkrapportage die je kunt genereren met behulp van onze kassasoftware geeft je een duidelijk beeld van wie wat verkoopt, hoeveel tafels ze draaien en hoeveel winst die ze genereren.

Synchroniseer rapportage

Altijd toegang tot real-time rapportage
Genereer consistente rapporten gebaseerd op real-time data, of je nu in het restaurant bent, op je laptop thuis of buiten met je telefoon. Lightspeed’s kassa werkt in de cloud en verzamelt betrouwbare en consistente gegevens voor jouw restaurant.