Het kassasysteem voor eetcafés en lunchrooms

Zorg voor de beste gastervaring met een gebruiksvriendelijk systeem.

Nu kunt u de drukte aan

Werk makkelijk, snel en efficient met het Lightspeed iPad kassasysteem voor lunchrooms. Zorg ervoor dat uw gasten snel geholpen worden. Dat zorgt voor tevreden gasten en voor een hogere omloopsnelheid in uw zaak.

Een kassa die met u meewerkt

Met een goed kassasysteem zorgt u ervoor dat uw bediening en de keuken perfect samen kunnen werken en uw gasten snel en foutloos geholpen worden.

  • Creëer zelf uw vloerplan en tafelindeling
  • Laat personeel in- en uitklokken
  • Snel werken dankzij categorieën in verschillende kleuren
  • Rekeningen splitsen of emailen
  • Direct aan tafel of op terras bestellingen opnemen
  • Menu aanpassingen en dagspecials snel en makkelijk in de kassa aanmaken
kassasysteem

"Iedereen weet hoe een iPad werkt, dat is fijn. Als je iets handmatigs wil regelen, kun je gewoon swipen en invoeren. Constant opties aanpassen en rapportages bekijken via de cloud.’’

- Michiel van der Eerde, Restaurant ZUID

Niet omkijken naar uw software

De beste oplossing voor uw zaak

Lightspeed Restaurant is een App; updates worden automatisch doorgevoerd zonder bijkomende kosten. Zo werkt u altijd met de meest recente versie en de nieuwste tools. Dat en meer voor een vast bedrag. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar de software, komt u niet voor onverwachte kosten te staan en kunt u alle aandacht richten op uw gasten.

Meten is weten

Groeien met relevante data

Data kan erg waardevol zijn voor de groei van uw eetcafé. Wel moet u weten welke data relevant is voor uw zaak. Daarom biedt Lightspeed Restaurant geïntegreerde rapportering aan waar alle relevante data overzichtelijk wordt weergeven. Zo heeft u onder andere zicht op de dag-, week- en maandomzet, maar ook op de meest en minst bestelde producten.

kassasysteem