Betaal €0 van tevoren en ontvang tot €500 gratis hardware*

Grijp uw kans

Het kassasysteem dat met u meegroeit

Het alles-in-één kassasysteem dat u helpt klanten op tijd te bedienen en uw belofte waar te maken.

Umamido

Gebruikt Lightspeed Restaurant sinds 2013

Beheer alle vestigingen vanuit één kassasysteem

Heeft u meerdere vestigingen of plannen om uit te breiden? Dan heeft u tools nodig die met u meegroeien. Met Lightspeed Restaurant kunt u verschillende vestigingen vanuit één centraal systeem beheren. Dat biedt eenvoud en overzicht.

Ondersteuning op alle vlakken

Lightspeed Restaurant biedt hulp bij elk aspect van uw restaurantketen. Denk aan de voorraad, het personeel en inkoop van verschillende vestigingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface kunnen personeelsleden op andere locaties snel met het systeem overweg.

Lightspeed is een beetje de disruptor onder alle traditionele, prijzige systemen die met dure licenties en logge hardware werken.
Guy Quirynen - Umamido
Altijd de meest recente versie bij de hand

Werk met de nieuwste tools

Altijd de meest recente versie bij de hand

Lightspeed Restaurant is een App; updates worden automatisch doorgevoerd zonder bijkomende kosten. Zo werkt u altijd met de meest recente versie en de nieuwste tools. Dat en meer voor een vast bedrag. Zo hoeft u niet meer om te kijken naar de software, komt u niet voor onverwachte kosten te staan en kunt u alle aandacht richten op uw gasten.

Groeien met relevante data

Meten is weten

Groeien met relevante data

Data kan erg waardevol zijn voor de groei van uw restaurantketen. Wel moet u weten welke data relevant is voor uw zaak. Daarom biedt Lightspeed Restaurant geïntegreerde rapportages waar alle relevante data overzichtelijk wordt weergeven. Zo heeft u onder andere zicht op de dag-,week- en maandomzet, maar ook op de meest en minst bestelde producten.