Snellere service met het Self-Order Menu

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer uw personeelskosten.

Verhoog de gemiddelde ticketwaarde

Klanten bestellen meer wanneer ze dit zelf kunnen doen en uw personeel heeft ook meer tijd om zich te focussen op het upsellen van eten en drinken aan gasten. Win-win. Optimaliseer het aantal medewerkers per shift om nog efficiënter te worden.

Verbeter de gastervaring

Terwijl uw gasten hun eigen bestelling plaatsen, kunnen uw medewerkers zich concentreren op het bieden van uitstekende service. Bijvoorbeeld door meer informatie te bieden aan de gasten, meer upsells doen en een aangenamere gastervaring creëren.

Self-Order Menu aan tafels of aan een kiosk

Het is heel envoudig om het Self-Order Menu in te stellen. Download de app, en uw bestaande Lightspeed Restaurant-menu wordt automatisch in de app geplaatst. Gasten kunnen nu beginnen met het plaatsen van bestellingen!

Alles wat u nodig heeft, op één plek. Eindelijk.

Al onze software kan naadloos met elkaar worden geïntegreerd, waardoor het een onovertroffen systeem voor de horeca wordt.

  • Eén bedrijf om te vertrouwen - Eén bron van klantgegevens - Eén support team
  • Krijg één volledig geïntegreerd aanbod
  • Kies uit basis- tot premium om aan al uw behoeftes te voldoen

"Wanneer de manier van dineren zich ontwikkelt, dan kan de service niet achterblijven. La Ferme Blanche heeft technologie omarmt, wat de restaurantbeleving heeft verbeterd. Minder fouten, meer efficiëntie, meer bestellingen en een groot succes."

Ding Zhong Zhang, La Ferme Blanche d’Asie