Restaurant

Laat uw gasten
zelf bestellen

Met de self-order kiosk

Praat met een expert

De self-order kiosk

Minder fouten. Meer bestellingen.

Het Self-Order Menu, de eerste self-service technologie in zijn soort voor restaurants. Zorg dat uw gasten sneller en zonder miscommunicatie kunnen bijbestellen zoveel zij maar willen. De interactieve technologie vermindert de wachttijden voor gasten en verhoogt zo uiteindelijk uw verkoop.

Minder fouten. Meer bestellingen.
Bekijk de video

Halveer wachttijden en rijen

Zeg maar dag tegen lange rijen voor de toonbank of wachttijden aan tafel. Gasten kunnen zelf hun bestelling plaatsen via een iPad op hun tafel of op een vaste interactieve kiosk. Dit betekent dat ze niet langer hoeven wachten tot ze aan de balie geholpen worden of iemand aan tafel hun bestelling komt opnemen.

icon_resto

Reduceer bedrijfskosten

Bied perfecte service voor minder geld. Door gasten hun eigen bestelling te laten plaatsen, kan u het personeelsaantal beter verdelen voor elke shift. Dit helpt de arbeidskosten laag te houden en te focussen op medewerkers die een meerwaarde bieden in service naar uw gasten toe.

Elimineer bestelfouten

Geef uw gast zelf de controle over hun eigen bestelling. Dit zorgt ervoor dat de verzoeken precies zijn zoals de gast het wil, het bespaart u tijd en hoofdpijn over verkeerde bestellingen.

Het self-order menu in actie
Bekijk de video

La ferme blanche d'Asie

Het self-order menu in actie

De eigenaar aan het woord:

Ik koos voor Lightspeed Self-Order Menu omdat we meerdere eetzalen hebben. We hebben zo niet veel serveerders nodig om goede service te bieden. Gasten kiezen wat zij willen en wij brengen het snel. Klanten vinden het leuk omdat zij plaatjes en omschrijvingen van de gerechten kunnen zien.
Ding Zhong Zhang
Eenvoudig te integreren met uw POS kassasysteem

Eenvoudig te integreren met uw POS kassasysteem

Beginnen met Self-Order Menu kan haast niet gemakkelijk of sneller. Download simpelweg de app, synchroniseer met uw huidige Lightspeed Restaurant menu en laat de bestellingen binnenkomen!

Laat het meest flexibele POS kassasysteem voor u werken.