Run je restaurant
efficiënter met het
Self-Order Menu


Introductie van het Self-Order Menu, de eerste self-service technologie in zijn soort voor restaurants.

Play

Lightspeed Self-Order Menu


Bied een interactieve omgeving

Laat zien dat je weet wat er speelt op gebied van horecatrends door een geheel nieuwe ervaring te bieden voor je gasten. Een interactieve digitaal menu voor je gasten is iets nieuws dat je kunt inzetten om de gastvrijheid te verbeteren. Ben jij die toonaangevende restauranthouder?

Halveer wachttijden en rijen

Zeg maar dag tegen lange rijen voor de toonbank of wachttijden aan tafel. Gasten kunnen zelf hun bestelling plaatsen via een iPad op hun tafel of op een vaste interactieve kiosk. Dit betekent dat ze niet langer hoeven wachten tot ze aan de balie geholpen worden of iemand aan tafel hun bestelling komt opnemen.

icon_resto

Reduceer bedrijfskosten

Bied perfecte service voor minder geld. Door gasten hun eigen bestelling te laten plaatsen, kun je het personeelsaantal beter verdelen voor elke shift. Dit helpt de arbeidskosten laag te houden en te focussen op medewerkers die een meerwaarde bieden in service naar je gasten toe.

Elimineer bestelfouten

Geef je gast zelf de controle over hun eigen bestelling. Dit zorgt ervoor dat de verzoeken precies zijn zoals de gast het wil, het bespaart je tijd en hoofdpijn over verkeerde bestellingen.


We hebben niet veel bediening nodig om goede service te verlenen.

- Ding Zhong Zhang, eigenaar van La Ferme Blanche

Gasten bestellen sneller <br>en meer

Gasten bestellen sneller
en meer

Self-Order Menu is goed voor extra verkoop. Mensen zijn geneigd meer te bestellen wanneer ze de bestelling zelf plaatsen dan wanneer ze hun wensen doorgeven aan een kelner of serveerster. En dat niet alleen, het personeel krijgt zo meer de kans om te upsellen in plaats van bestellingen aan te nemen.


Verbeter de gastvrijheid

Terwijl je gasten hun bestelling plaatsen, kan je personeel zich richten op het deel van de restaurantbeleving die een persoonlijke touch meegeeft. Geef ze de vrijheid om gasten meer te vertellen over de gerechten, te focussen op upsells en te zorgen voor een fijne ervaring in jouw restaurant.

Eenvoudig te integreren met je POS kassasysteem

Eenvoudig te integreren met je POS kassasysteem

Beginnen met Self-Order Menu kan haast niet gemakkelijk of sneller. Download simpelweg de app, synchroniseer met jouw huidige Lightspeed Restaurant menu en laat de bestellingen binnenkomen!


Laat het meest flexibele POS kassasysteem voor jou werken.