Stap over naar ons gebundeld kassa- en betaalplatform

Om je alle tools te bieden die je nodig hebt om je zaak te laten groeien, bundelen we Lightspeed Restaurant en Payments tot één platform, zodat je jouw onderneming efficiënter kunt runnen.

Hoe één gebundeld platform jouw zaak helpt.

Bij Lightspeed is het onze missie om horecaondernemers te voorzien van de allerbeste producten en diensten. Wij zijn ervan overtuigd dat een gecombineerd kassa- en betaalplatform de beste manier is om complexiteit en kosten te verminderen en tegelijkertijd kunnen we ons beter aanpassen aan de ontwikkelingen in de dynamische betalingsmarkt, wat uiteindelijk resulteert in een beter totaalproduct voor jou.

De voordelen van Lightspeed's geïntegreerde betalingen.

Voor je gasten

Met geïntegreerde betalingen die aan je kassasysteem gekoppeld zijn, krijg je bruikbare gegevens bij elke transactie, zodat je gasten continu een eersteklas ervaring kunt bieden.

Voor je personeel

Met 24/7 ondersteuning allemaal onder één dak, zullen jij en je werknemers een meer gestroomlijnde ondersteuningservaring ervaren die ePOS, hardware en betalingen dekt.

Voor jouw zaak

Door ons te focussen op Lightspeed Payments kunnen we ons product sneller evolueren, krachtigere tools ontwikkelen en je helpen de toon te zetten in jouw sector.

Jouw accountmanager staat voor je klaar.

Neem contact op met je accountmanager om je huidige payments contract te laten analyseren en de meest voordelige tarieven te ontvangen. Als uit onze analyse blijkt dat Lightspeed Payments niet competitief genoeg is ten opzichte van je huidige betaaloplossing, kunnen we opties bespreken, waaronder het vrijstellen van Lightspeed Payments en de maandelijkse transactie fee.

Verbeter je betaalproces en bespaar tegelijkertijd geld.

Overstappen naar Lightspeed Payments is eenvoudig, voordelig en kostenbesparend.

 • Betaal minder voor betalingsverwerkingen; wij bieden een beter tarief dan dat van de concurrentie in 66% van de gevallen**
 • Wij betalen je bestaande betalingscontract af en compenseren eventuele beëindigingskosten*
 • Geniet van transparante tarieven, zonder verborgen kosten, toeslagen of gedoe

Een naadloze en probleemloze overstap.

Wij helpen je bij elke stap van het proces.

 • Neem contact op met jouw account manager zodat we je de meest voordelige betaaltarieven kunnen voorstellen
 • Laat één van onze experts ter plaatse jouw zaak overschakelen op Lightspeed Payments en begin onmiddellijk met transacties*
 • Claim jouw gratis betaalterminal en laat ons je overstap nog makkelijker maken*
 • Geniet van 24-7 gratis klantenondersteuning

Meer functies om je te helpen de toon te zetten in jouw sector.

Verhoog je omzet en verbeter je efficiëntie met krachtige ingebouwde betaalfuncties.

 • Versnel het afrekenproces met geautomatiseerde bedragen
 • Vereenvoudig je boekhouding met geïntegreerde boekhoudtools
 • Versoepel rapportage met batchrapporten en rechtstreekse verrekeningen in je kassasysteem
 • Verhoog je omzet met handige opties voor automatische fooipercentages

Exclusieve functionaliteiten voor alle Lightspeed klanten.

We verbeteren Lightspeed Payments voortdurend. Hier alvast een voorproefje van wat er binnenkort gaat komen.

 • Snellere uitbetalingstijden, inclusief volgende dag betaling- en directe stortingsopties
 • Met de stand-alone modus kun je betalingen verwerken zonder de verkoop in je kassa te starten
 • Een stappenplan met veel meer functionaliteiten voor 2024

Stap over naar een volledig geïntegreerd systeem.

De betalingssector evolueert constant, en het is voor ons steeds uitdagender geworden om de vele externe betalingsverwerkers die door klanten worden gebruikt naast ons kassaplatform te blijven ondersteunen. Door onze betaaloplossing te integreren met ons kassasysteem, kan Lightspeed heel scherpe transactietarieven aan haar klanten aanbieden. De integratie stelt ons ook in staat om nieuwe betaalfuncties te blijven ontwikkelen, en te blijven innoveren als bedrijf, zodat jij jouw onderneming kunt blijven optimaliseren en je gasten een onvergetelijke ervaring kunt bieden.

Volgende stappen

We zijn verheugd om je kennis te laten maken met Lightspeed's gebundelde kassa- en betaalplatform! Als onderdeel van deze wijziging bevat jouw kassa-abonnement nu Lightspeed Payments. Maak je aanmelding compleet door in te loggen in je account, navigeer naar “Financial services” en klik op "Betalingen activeren" om het Payments onboarding proces te starten. Als je er echter voor kiest om Lightspeed Restaurant te gebruiken zonder Lightspeed Payments, zullen we transactiekosten in rekening brengen om de extra laag van kosten en complexiteit te dekken.

Stap nu over naar Lightspeed Payments.

Dien je aanvraag in vóór het einde van je opzegtermijn om transactiekosten te vermijden. Vragen of opmerkingen? Neem contact op met je accountmanager.

Antwoorden op al je vragen.

Hoe kan ik Lightspeed Payments aanvragen?

Neem contact op met je accountmanager om het proces te starten.

Met wie kan ik contact opnemen voor vragen over het installeren van Lightspeed Payments?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met je accountmanager.

Waarom worden Ligthspeed Restaurant en Lightspeed Payments samengebundeld?

Het is Lightspeed's missie om ondernemers te helpen bij het vereenvoudigen en opschalen van hun bedrijf. Met deze verandering in ons productaanbod maken we het betaalproces eenvoudiger voor ondernemers door betalingen rechtstreeks in hun kassasysteem te integreren. Deze verandering stelt Lightspeed ook in staat om de ontwikkeling van haar innovatieve betalings- en kassa-oplossingen te versnellen.

Ik heb me aangemeld voor Lightspeed Payments, maar ik heb mijn terminals nog niet ontvangen. Waar kan ik de levering volgen?

Zodra je Lightspeed Payments-aanvraag met succes is ingediend en je jouw bestelling voor je betaalterminal hebt geplaatst, ontvang je een e-mail waarin je de status van je zending kunt controleren.

Ik zit al vast aan een contract met mijn huidige betalingsprovider, wat kan ik doen?

We bieden contractovernames aan en kunnen, indien nodig, de kosten dekken voor het vroegtijdig beëindigen van een contract bij je huidige betalingsprovider. Neem contact op met je accountmanager voor hulp bij je huidige contract.

Wat moet ik doen als ik me niet kan aanmelden voor Lightspeed Payments binnen het tijdsbestek dat ik heb gekregen?

Als je Lightspeed Payments niet binnen je opzegtermijn kunt aanvragen, zullen er maandelijkse transactiekosten in rekening gebracht worden totdat je overstapt.

Ik kom niet in aanmerking voor Lightspeed Payments, wat nu?

Als we hebben vastgesteld dat we betalingen voor jouw onderneming niet kunnen ondersteunen, kun je jouw huidige betalingsverwerker blijven gebruiken en worden er geen transactiekosten in rekening gebracht. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met je accountmanager.

Wat zijn transactiekosten?

De transactiekosten zijn maandelijkse kosten die in rekening worden gebracht wanneer ondernemers een betaaloplossing gebruiken die niet van Lightspeed is. Je kunt deze kosten vermijden door over te stappen naar Lightspeed Payments. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je accountmanager.

Hoe weet ik welke transactiekosten er in rekening worden gebracht?

Je transactiekosten worden maandelijks in rekening gebracht. Neem voor meer informatie over je transactiekosten contact op met je accountmanager.

Ik heb een vraag over mijn contract en de wettelijke algemene voorwaarden, met wie kan ik contact opnemen?

Je kunt contact opnemen met ons support team of rechtstreeks contact opnemen met je accountmanager als je vragen of opmerkingen hebt over je contract en de algemene voorwaarden van Lightspeed.

Ik heb problemen om Lightspeed Payments aan de praat te krijgen, wie kan mij helpen?

Neem contact op met je accountmanager die je kan helpen bij het installeren van Lightspeed Payments.

Er zijn transactiekosten in rekening gebracht, maar mijn zaak is nog niet geopend, hoe komt dat?

Neem contact op met je accountmanager om dit op te lossen.

Ik heb al werkende betaalterminals – werken deze met Lightspeed Payments?

De Verifone P400+ (toonbank, zonder printer) en Castles S1F2 (draadloos, met printer) betaalterminals die via Lightspeed zijn aangeschaft, blijven compatibel. Eventuele andere betaalterminals zullen vervangen moeten worden.

Uitgesloten handelaren zijn (i) handelaren die door Lightspeed zijn verwezen en die vanaf 1 mei 2023 betalingen rechtstreeks met Cayan of zijn gelieerde ondernemingen verwerken en (ii) handelaren die betalingen met Propay verwerken vanaf 1 mei 2023.


*Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


**Vergelijking uitsluitend gebaseerd op verwerkingspercentages van de eerdere aanbieder van de potentiële klant van januari 2021 tot februari 2023 in de EMEA-regio, bestaande uit VK, BE, NL, DE, FR en CH. Vergelijkingen werden intern uitgevoerd en zijn beperkt tot bepaalde producten die worden aangeboden door Lightspeed en haar gelieerde ondernemingen en waar vergelijkingsgegevens beschikbaar zijn. Tarieven kunnen variëren afhankelijk van de individuele omstandigheden van een klant, hun geografische ligging en een aantal andere factoren; tarieven uit het verleden zijn mogelijk niet indicatief voor toekomstige tarieven.