Het kassasysteem voor je game winkel

7 manieren hoe ons kassasysteem kan bijdragen aan het succes van je game winkel

1. Kassasysteem in de cloud

Met een cloud gebaseerd kassasysteem zijn je gegevens altijd veilig. Er worden om het uur backups gemaakt. Je hebt toegang tot je gegevens vanaf elke locatie, zolang er maar een internetverbinding is.

2. Winkeltegoed

Het aanmaken van tegoeden is gemakkelijk met Lightspeed's kassasysteem. Laat ouders tegoed zetten op het account van hun kind, zodat kinderen het later kunnen gebruiken.

3. 24 uur per dag, 7 dagen per week klantenservice

Je kunt voor elke technische vraag terecht bij ons vriendelijke support team. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om je te helpen.

4. Aanbetalingen en nabestellingen

Wij bieden alle geavanceerde functies die een game winkel nodig heeft, zoals aanbetalingen en nabestellingen! Help je klanten precies te vinden wat ze zoeken.

5. Snel beginnen en eenvoudig in gebruik

Besteed je tijd aan verkopen in plaats van aan de techniek van je kassasysteem. Met Lightspeed Retail kan je snel beginnen, je hebt de software zo onder de knie.

6. Een mobiel, iPad kassasysteem

Gebruik Lightspeed Retail op de iPad overal in de winkel. Beantwoord vragen van klanten en verkoop producten terwijl je door de winkel loopt. Een iPad gebaseerd kassasysteem helpt bij een soepele bedrijfsvoering.

7. De aankoopgeschiedenis van klanten

Je kent de gezichten van klanten misschien, maar weet je ook wat ze hebben gekocht, wanneer ze jarig zijn of wat ze altijd kopen? Ons kassasysteem houdt alles voor je bij, zodat jij daarop kan inspelen.

Ontdek gratis het nummer één kassayssteem.

14-daagse proefperiode. Ongelimiteerde toegang tot alle tools. Geen creditcard nodig.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Minimaal 10 tekens - 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Mag geen van de volgende tekens bevatten (<,>, ", ', &)
Kies uw soort onderneming Helaas! Momenteel ondersteunt het Lightspeed kassasysteem geen bedrijven in de Automobiel-, Powersport-, Marine- of Recreatievervoersector. Als u zoekt naar een Dealer Management oplossing voor uw branche, bezoek dan Lightspeed ADP (niet aangesloten bij Lightspeed).
error

Door op 'Start nu' te klikken, gaat u akkoord met onze
algemene voorwaarden en Privacybeleid .