Ancho
Brussel | Waterloo

Knapperige taco's, gastronomische burrito's, smeltende quesadilla's en ceviche om van te smullen: welkom bij Ancho, een restaurant gewijd aan de Mexicaanse keuken. Lightspeed Restaurant werkt samen met Ancho vanaf het begin en ondersteunt het team dagelijks dankzij het intuïtieve en snelle systeem.

Een uniek concept

Uitgaande van een eenvoudige opmerking dat de Mexicaanse keuken in België slecht was vertegenwoordigd, opende Quentin zijn eerste restaurant in Waterloo in 2016. Hoewel het een concept bood dat halverwege tussen traditioneel en fastfood lag, was Ancho compromis niet op het menu dat gezond, kwaliteit en rijk aan smaken blijft.

Exit bevroren en verwarmde producten. Bij Ancho worden alle gerechten dagelijks bereid door de koks met verse ingrediënten.
Quentin Volmering - General Manager Ancho

Multi-locatie management

Door het succes van het unieke concept, met voortreffelijke Mexicaanse gerechten en ambitieuze werknemers openden ze twee jaar later een tweede locatie in Brussel. Twee restaurants met één kassasysteem. Dit is een van de grote voordelen die Lightspeed Restaurant biedt: u houdt al uw locaties op hetzelfde platform in de gaten.

Dankzij de rapporten die vanaf overal toegankelijk zijn, kunnen we thuis blijven werken en controleren of de geproduceerde hoeveelheden overeenkomen met de verkochte.
Quentin Volmering - General Manager Ancho

De integratie met Zuppler

Wanneer Quentin wordt gevraagd wat zijn favoriete Lightspeed feature is, vertelt hij ons dat het delivery een groot percentage van de omzet genereert. Als gevolg hiervan hebben ze de Zuppler-applicatie geïntegreerd in Lightspeed Restaurant en bieden ze klanten de mogelijkheid om rechtstreeks op hun website te bestellen. De bestelling wordt zo rechtstreeks naar het kassasysteem gestuurd.

Run ook uw restaurant met Lightspeed.