Powered by Lightspeed since 2016

Ballekes

Het eerste Ballekes restaurant opende in maart 2016 in Brussel. Tijdens die periode openden er steeds meer restaurants die op één product focussen. Geïnspireerd door haar jeugdherinneringen, besloot Florence van Leuven om haar gehaktballen-familierecept met de wereld te delen. Haar visie is om de Belgische culinaire traditie voort te zetten, met een vleugje moderniteit.

Ballekes restaurant brussel

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

Lightspeed Delivery

Locatie

Brussel

De uitdagingen van een restaurant.

Elke dag is een uitdaging op zich. Florence en haar team houden zich dag in dag uit bezig met uiteenlopende werkzaamheden: de flexibiliteit van seizoenswerknemers, het behouden van kwaliteit en service zonder het vernieuwende te verliezen, stabiele teams opbouwen, en klanttevredenheid verbeteren.

Ballekes restaurant brussel

Strategische locaties: dat is de sleutel.

Het is geen geheim: een van de gouden regels in de horeca is het vinden van een strategische locatie. Omdat Ballekes een jong en trendy concept is, zijn de locaties cruciaal voor het succes van de restaurants. Buurten als Sainte-Catherine en Châtelain komen perfect overeen met het merkimago. En aangezien het concept Belgisch is, was het openen van een restaurant op de Grote Markt een droom, die nu is uitgekomen.

Ballekes restaurant brussel

Een multi-management van 3 restaurants.

"Er zijn drie Ballekes in Brussel: Janson, Sainte-Catherine en Grand Place. Het is dus onmogelijk om overal tegelijk te zijn. De sleutel tot goed management is de eenvoud van de processen, de dagelijkse organisatie en het vertrouwen in de teams. Dankzij Lightspeed kan ik de stand van zaken op afstand bekijken, in real-time de verkoop opvolgen en de positieve en negatieve punten van elke vestiging analyseren."

Ballekes restaurant brussel

Technologie staat centraal bij Ballekes.

"Technologie staat centraal in ons leven. Dankzij de technologie van Lightspeed kunnen we gedetailleerde, nauwkeurige rapporten, analyses, en samenvattingen uitdraaien. In een handomdraai krijgen we een overzicht van al onze verkopen. Deze verkooprapporten helpen ons onze voorraadniveaus te voorspellen. Het is een ongelooflijke tijdsbesparing - en met drie restaurants is tijd erg kostbaar."

Ballekes restaurant brussel

Het kassasysteem voor unieke restaurants

Probeer nu 14 dagen gratis, geheel vrijblijvend