Aan het Sint Jorispoort in Antwerpen zit het Vietnamese restaurant BUN. Een écht Vietnamees streetfood concept. Authentieke smaken en kruiden en de meest verse ingrediënten, daar staat BUN voor. En dat proef je.

Antwerpen, België

Aan het Sint Jorispoort in Antwerpen zit het Vietnamese restaurant BUN. Een écht Vietnamees streetfood concept. Authentieke smaken en kruiden en de meest verse ingrediënten, daar staat BUN voor. En dat proeft u.

Restaurant & Foodtruck

Huibrecht is zijn carrière gestart in Cadzand als restaurantmanager in het restaurant van Sergio Herman, Hoa is begonnen in Brussel bij Little Asia. Samen hebben zij uiteindelijk BUN opgericht, uit liefde voor de Vietnamese keuken. Met de BUN foodtruck willen Huibrecht en Hoa de streetfood weer terug naar de straten brengen. Zonder in te leveren op de kwaliteit van de producten en gerechten. De keuken in de foodtruck is bijna even groot als de keuken in het restaurant en met de iPad kassa kunnen zij overal naartoe rijden en gelijk beginnen te werken. De BUN bus is inmiddels al bekend en wordt graag gezien in de straten en op de food festivals van Antwerpen en omgeving.

Je hebt maar één module nodig en dat werkt heel eenvoudig en ruimtebesparend.Voor de foodtruck pakken we de iPad op, nemen hem mee in de bus en werken we op dezelfde manier verder dan in het restaurant.

Groeien en uitbreiden

Na het restaurant en de foodtruck zijn Huibrecht en Hoa nog lang niet klaar. Zij kijken er naar uit om het concept verder uit te breiden en hun onderneming te groeien. Een franchise met aparte concepten die de focus op de specifieke gerechten leggen. Een bar voor de rolletjes, eentje voor de soepen. Allemaal met kwalitatieve producten, biologische groenten uit de omgeving en authentieke kruiden. Zo willen zij de vietnamese keuken meer onder de aandacht brengen.

“Lightspeed als kassasysteem hebben wij gekozen omdat het heel eenvoudig werkt en innovatief is. De rapporten zien wij per dag, per uur, per week of per maand.”

De keuze voor Lightspeed

De twee hebben voor een kassasysteem van Lightspeed gekozen omdat het een laagdrempelige aanschaf was en heel eenvoudig om mee te werken. Zij kunnen thuis vanaf de pc het systeem in, en in de zaak vanaf de iPad. Het is een handige app en met de iPad regelen zij verder ook de muziek en de verlichting in de zaak. Dat houdt de balie lekker leeg en kan er efficient gewerkt worden.

Ook gebruikmaken van een iPad kassasyteem?

Dé kassa voor succesvolle horeca ondernemingen.