Powered by Lightspeed since 2019

Restaurant Popular

In juli 2019 vroeg Hotel Jam of Miguel en zijn medewerkers hun hotelrestaurant wilden overnemen, om zo het concept nieuw leven in te blazen. “Les Organisateurs”, zoals ze zich noemen, grepen deze uitzonderlijke kans met beide handen aan. Met de goedkeuring van het hotel kozen ze voor een Italiaans concept, en realiseerden zo het restaurant Popular.

Type onderneming

Restaurant

Producten

Lightspeed Restaurant

Integraties

Résengo

Locatie

Brussel

Uitbesteding van restaurant en bar.

Er zijn steeds meer hotels die hun restaurant willen uitbesteden aan een externe partij. Het beheer van een restaurant of bar en de communicatie met het hotel is een moeizaam proces. Outsourcing is dan een effectieve oplossing, zo ook voor Hotel Jam.

We brengen onze eigen expertise mee, waaronder onze marketing- en communicatiestrategieën. Daarnaast nemen we het volledige management van het restaurant en de bar op ons. Het hotel hoeft zich geen zorgen meer te maken over deze aspecten.
Miguel Perez

Een nieuwe kassa voor efficiënter management.

Voordat ze overstapten naar Lightspeed Restaurant, maakte de rooftopbar van Hotel Jam gebruik van een ouder kassasysteem. Toen Popular ook onder het management van Miguel kwam, wist bij dat het lastig zou worden om het totaaloverzicht te behouden, en dat ze meer complete en gecentraliseerde kassasoftware nodig hadden. Lightspeed bleek de beste oplossing. Onder andere het realtime inzicht in data en de integraties die je toe kunt voegen aan het systeem gaven de doorslag.

Meer strategische beslissingen met data.

Om de twee weken analyseren Miguel en zijn partner Thomas de rapporten waarin Lightspeed Restaurant verschillende soorten data verzamelt. Gebaseerd op die cijfers – en de best verkochte producten – stellen ze vervolgens een nieuw menu op.

Lightspeed stelt ons in staat om meer strategische keuzes te maken over wat er op het menu staat. Dankzij de statistieken hebben we ons menu al meerdere malen aangepast sinds de opening.
Miguel Perez

"Belangrijke redenen waarom we voor Lightspeed hebben gekozen was het zeer intuïtieve aspect van de software, het gebruik van de iPad, en de aangeboden hardware. We wisten dat de software gemakkelijk zou worden opgepakt door onze werknemers, zo gebruiksvriendelijk was het.”

Miguel Perez, Popular - Brussel

Het kassasysteem voor unieke restaurants

Probeer nu 14 dagen gratis, geheel vrijblijvend