Meer omzet tijdens de feestdagen 4 tips voor horecaondernemers

Vier manieren om uw winst tijdens de feestdagen te verhogen

Guide
Vul uw volledige naam in.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past
error

De feestdagen zijn een enorm winstgevend seizoen voor de horeca. Restaurantuitgaven zullen naar verwachting elk jaar met 8% stijgen tijdens deze periode. Als u tijdens het meest winstgevende seizoen van het jaar wilt kapitaliseren, heeft u een plan van aanpak nodig.

In deze gratis white paper leert u vier manieren om uw winst tijdens de feestdagen te verhogen: het plannen van het menu, het verhogen van de omzet, tafel omzet optimalisatie en het verbeteren van personeels efficiëntie. Dit kunt u verwachten:

  • De activiteiten van het bedienend personeel (front-of-house) en keukenpersoneel (back-of-house) versnellen
  • Uw management workflows optimaliseren
  • De communicatie tussen uw bedienend- en keukenpersoneel verbeteren.