Geregistreerd kassasysteem voor de horeca

De eenvoudigste manier om uw restaurant te beheren, de productiviteit te verhogen en tijd te besparen.

Lightspeed voor Restauranthouders

Lightspeed beschikt over "Lightspeed Restaurant", een geregistreerd kassasysteem (incl. black box) met certificaat, waardoor u uw zaak beter kan beheren en u volledig aan de wet voldoet. Onze partners helpen u graag bij de installatie van het volledige kassasysteem.

Voor wie?

Voor wie?

Iedere ondernemer in de horeca die meer dan 25.000 euro omzet per jaar uit restaurantdiensten behaalt, dient een geregistreerde kassa te hebben voor het verstrekken van een kasticket aan de klant. Vanaf 1 juli 2016 is dit reeds verplicht. Zaken zoals een restaurant, taverne, brasserie, eetcafé, bistro, kantine, theesalon of een bakkerij met verbruikszaal: allen vallen onder de wetgeving van de geregistreerde kassa.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Een GKS bestaat uit een kassa, een controlemodule (FDM of blackbox) en een gepersonaliseerde kaart (VSC-kaart of smartcard). De gegevens van alle handelingen worden opgeslagen op de controlemodule. Omdat een GKS al uw handelingen registreert en bewaart, hoeft u geen btw-bonnetje meer uit te reiken of een dagontvangstenboek bij te houden. U moet wel dagelijks rapporten aanmaken met behulp van de kassa. Met de rapporten die de kassa kan aanmaken, kunt u op een eenvoudige manier uw btw-aangifte (maand- of kwartaalaangifte) invullen. De klant krijgt het geprinte GKS-ticket, dit vervangt het traditionele btw-bonnetje.

Makkelijk in gebruik

Train uw personeel snel. Iedereen kan al vanaf de eerste dag bestellingen opnemen en direct doorsturen naar de keuken.

Alles-in-één POS-systeem

Wij zorgen ervoor, dat elke handeling in uw bedrijfsvoering geïntegreerd is in het kassasysteem. Van bestelling tot afrekenen.

Gratis 24/7 ondersteuning

Onze helpdeskhelden zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Wat er ook aan de hand is, zij zijn er om u stap voor stap te begeleiden bij eventuele problemen.

Minimale installatiekosten

Geen dure ingewikkelde hardware. Een printer, kassalade en een iPad of iPhone is alles wat u nodig heeft.

Volledig tafelbeheer

Volledig tafelbeheer

Wijs zitplaatsen aan klanten toe, volg het tafelverloop, voeg tafels samen of splits deze en deel heel gemakkelijk de rekening - dit zorgt voor een in alle opzichten naadloze klantbeleving.

Krachtig dashboard en rapportages

Krachtig dashboard en rapportages

Dankzij real-time gegevens en overal toegankelijke rapporten stelt Lightspeed u in staat om meer weloverwogen beslissingen te nemen. Houd de voorraad bij, bepaal de winstgevendheid en hardlopers en bekijk hoe medewerkers presteren, dankzij heldere en gemakkelijk te begrijpen rapporten.

Ondek waarom zij voor Lightspeed kiezen

Achteraf kunnen we heel gemakkelijk rapportages gaan opmaken.
Gratis Lightspeed Restaurant Proefperiode

Gratis Lightspeed Restaurant Proefperiode

Probeer ons product gratis — ontdek hoe het uw onderneming kan veranderen.