Administratie, Belasting & Boekhouding: de complete gids voor startende horeca-ondernemers in België

Waar moet u aan denken bij het starten van een horecazaak?

Horeca-ondernemer administratie, boekhouding en belastingen
Guide
Vul uw volledige naam in.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .

Droomt u van een eigen horecazaak? Fantastisch. Maar bent u op de hoogte van wat daar qua administratie, belasting en boekhouding bij komt kijken? In deze gids illustreren wij alle verplichtingen waar u als horeca-ondenemer aan moet voldoen.

Ontdenk meer over:

  • De verschillende ondernemingsvormen en hoe u zich inschrijft bij de KBO;
  • Opstartformaliteiten: verplichtingen, vergunningen en verzekeringen;
  • Administratie, boekhouding en hoe een kassasysteem u hierbij kan helpen;
  • Btw en belastingen voor horeca-ondernemers.