Het perfecte kassasysteem
voor je bezorg- of afhaalrestaurant

8 manieren hoe ons Restaurant POS-systeem helpt om je bedrijf succesvol te maken

1. Snel bestellen

1. Snel bestellen

Neem bestellingen op en stuur ze direct naar de barista of keuken personeel - dit zorgt ervoor dat bezorg- of afhaalbestellingen snel en nauwkeurig afgerond worden.

2. Neem overal betalingen aan

2. Neem overal betalingen aan

Laat je klanten betalen op plaats van bestelling, aan de tafel of aan de bar. Met de geïntegreerde betaalkoppeling, kun je rechtstreeks bonnen afdrukken en rekeningen afronden vanaf je iPhone of iPad.

Lightspeed Restaurant kassasysteem kun je overal mee naar toe nemen, van terras tot aan de bar. Maar ook onderweg, op locatie of op bijvoorbeeld een food festival.

3. Accepteer alle vormen van betaling

3. Accepteer alle vormen van betaling

Er is geen noodzaak om je klanten te beperken. Afhankelijk van je paymentsprovider, kun je pinbetalingen, contant geld, credit card betalingen en toegoedbonnen aannemen. Je kunt met Lightspeed tevens facturen aanmaken om klanten op rekening of achteraf te laten betalen.

4. Bereik meer klanten

4. Bereik meer klanten

Door ook afhalen aan te bieden kun je zelf wanneer elke tafel bezet is nog extra omzet maken. Bovendien schep je de kans je eten aan bezorg-services aan te bieden en bereik je zo de hele stad.

5. Pas de prijzen aan

5. Pas de prijzen aan

Pas je aanbod aan op basis van de service. Je kunt verschillende prijzen hanteren voor bestellingen die worden bezorgd of afgehaald en voor gasten die eten in het restaurant.

6. Minimale setup kosten

6. Minimale setup kosten

Lightspeed Restaurant POS neemt weinig ruimte in beslag op de toonbank en komt niet met hoge onvoorziene IT-kosten. Een printer, kassalade en iPad of iPhone is alles wat je nodig hebt om te beginnen.

7. Rapporten op aanvraag

7. Rapporten op aanvraag

Pas je menu en marketingstrategie aan met inzichten uit Lightspeed's ingebouwde rapportage, gepresenteerd in een dashboard met real-time data.

8. Toegang vanaf elke locatie

8. Toegang vanaf elke locatie

Lightspeed Restaurant is cloud gebaseerd, dus het werkt overal waar een internetverbinding is. Bekijk rapporten, volg de verkoop en pas het menu aan - waar je ook bent.

"Uiteindelijk heb ik gekozen voor Lightspeed vanwege de manier waarop het systeem zowel de afhaalmaaltijden als restaurant opties verwerkt."

Helena Benge, Manager
Niche Food and Drink, London, UK
Lightspeed Restaurant klant