Hét mobiele kassasysteem

Het kassasysteem op de iPad dat u overal vergezeld.

Lightspeed Restaurant

Met het iPad kassasysteem van Lightspeed kunt u uw onderneming op elke locatie beheren. Op een kerstmarkt, een privé-evenement, een festival of in een pop-up winkel. Waar u ook gaat, uw kassasysteem reist altijd met u mee.

Grenzeloos groeien

Lightspeed helpt u op weg

Bent u van plan om op een kerstmarkt of festival te staan? Of wilt u verkopen met een food truck? Lightspeed helpt u de juiste stappen naar succes te zetten.

Je hebt maar één module nodig en dat werkt heel eenvoudig en ruimtebesparend. Voor de food truck pakken we de iPad op, nemen we hem mee in de bus en werken we op dezelfde manier verder als in het restaurant.
Huibrecht, BUN
Kerstmarkt

Veilig ondernemen, waar u ook bent

Altijd grip op uw bedrijf

Zorg ervoor dat uw verkoopdata beschermd blijft, zelfs wanneer u buiten de deur bent. Bij Lightspeed kunt u binnen het kassasysteem bepalen wie toegang krijgt tot rapportages en statistieken.

Bekijk uw omzet per dag, week en maand. Uw best en slechtst lopende producten of medewerkers die de meeste fooi opleveren. Voortaan kunt u altijd en overal uw data inzien.

Lightspeed Restaurant Rapportage functie

Self Order Menu

Interactief en aantrekkelijk

Met het Self Order Menu verhoogt u het tempo binnen uw zaak. Laat gasten zelf een bestelling plaatsen via de iPad. De keuken kan direct aan de slag. Zo bied u uw gasten een unieke ervaring en komen bestellingen sneller op tafel.

Self Order Menu functie