MOOY powered by Lightspeed since 2018

MOOY

Bij MOOY, een beauty store en healthy café, draait alles om innerlijke en uiterlijke schoonheid. Oprichter Yana Lamon (25) wilt iedereen vanbinnen en vanbuiten laten stralen, vandaar dat ze de beste selectie organic en cruelty-free beauty producten verkoopt, en een café runt waar men van gezonde huisgemaakte gerechten en drankjes kan genieten. Alles opgesteld in de mooiste roze setting!

MOOY Antwerpen

Type onderneming

Beauty store & restaurant

Producten

Retail, Restaurant

Locatie

Antwerpen

De inspiratie achter MOOY.

Yana heeft van kinds af aan al een interesse in beauty. Door haar studie en vele reizen heeft de mogelijkheid gehad om “beauty” te ontdekken in al z’n vormen. Daarnaast werd gezond eten haar met de paplepel ingegoten, dankzij haar moeder die voedingsdeskundige is. Op een gegeven moment kreeg ze het idee om haar twee passies te combineren in één concept, wat nog niet bestond in België. Op twee jaar tijd werkte ze het concept tot in de puntjes uit en eind 2018 opende MOOY z'n deuren.

MOOY Antwerpen

Vanbinnen en vanbuiten laten stralen.

De missie van MOOY is om iedereen vanbinnen en vanbuiten laten stralen. Dat start bij het gebruik van de juiste beautyproducten en het eten van de juiste voeding. De producten bij MOOY zijn misschien iets duurder dan gemiddeld, maar de klanten weten waar de prijs vandaan komt en waarderen de hoogstaande kwaliteit. Alles is huisgemaakt en Yana probeert daar waar mogelijk duurzame en biologische ingrediënten te gebruiken. De geselecteerde beautymerken bevatten geen chemicaliën en zijn zo natuurlijk mogelijk.

MOOY Antwerpen

Een modern, intuïtief systeem.

Yana was op zoek naar een modern iPad-based kassasysteem, wat qua functionaliteiten uitgebreid genoeg was om zowel haar restaurant als winkel te kunnen runnen. Bij MOOY is alles digitaal en cashless, en mede daarom was Lightspeed de beste oplossing. Dankzij de rapportages kan Yana perfect dagelijks zien welke gerechten en producten het populairst zijn, en hoeveel er verkocht wordt. Jobstudenten, die in het weekend bijspringen, hebben het systeem in enkele minuten onder de knie.

MOOY Antwerpen

Het retail en restaurant kassasysteem voor ondernemers