Les Soeurs

Hasselt | Knokke | Antwerpen

Les Soeurs is een fashion-concept gestampt uit Belgische grond. Het bedrijf groeit snel en heeft al drie fysieke winkels! Lees hier hoe mede-eigenaar Clio alle winkels efficiënt weet te beheren met Lightspeed Retail.

Zicht op data

Zicht op data

Wanneer je meerdere vestigingen hebt, kan het moeilijk zijn om ze allemaal optimaal te beheren. Les Soeurs had een sterk systeem nodig waarmee ze alle aspecten van hun vestigingen konden inzien. Mede-eigenaar Clio besloot daarom om met Lightspeed Retail te werken.

Bij Lightspeed Retail kunnen gebruikers snel en eenvoudig statistieken ophalen en beslissingen maken op basis van data. Niet alleen helpt het Retail kassasysteem ondernemers intern orde te creëren, ook draagt het bij aan een betere klantervaring.

We kunnen klantgegevens bewaren en bestuderen. We weten welke artikelen de klant bij ons heeft gekocht. Zo kunnen wij het verkoopgedrag meten en erop inspelen.
Clio - Les Soeurs

"Het grootste voordeel van Lightspeed is data. Vroeger hadden wij niet altijd goed zicht op de cijfers. Nu kunnen we perfect de prestaties van elke winkel opvolgen."

Clio - Les Soeurs

Online en offline in harmonie

Online en offline in harmonie

Naast de drie fysieke winkels heeft Les Soeurs ook een webwinkel. Clio hoopt om ook de webwinkel op Lightspeed te laten draaien en zo over te stappen naar Lightspeed Omnichannel.

Met Omnichannel worden alle verkoopkanalen naadloos op elkaar aangesloten, waardoor alle online en offline aspecten van Les Soeurs in één keer beheert kunnen worden. En omdat Les Soeurs nauw samenwerkt met het Lightspeed Support team, zal Omnichannel niet lang meer een visie blijven!

Wij zijn modemeisjes en absoluut geen techneuten. Ik was eerst heel erg sceptisch, maar merkte dat de training- en onboarding 24 uur per dag beschikbaar en goed was. Support met video calls is heel efficiënt en heel one-on-one.
Clio - Les Soeurs

Lightspeed helpt ondernemers groeien.
Probeer het kassasysteem zelf uit!