Daniël Ost | Brussel, Sint-Niklaas en Knokke

Daniël Ost werd opgericht door Daniël en Marie-Anne Ost, eerst als een plaatselijke bloemist in 1978 en vandaag als tweede generatie familiebedrijf met 3 winkels in België (Sint-Niklaas, Brussel en Knokke). De eerste internationale winkel in Jordanië opent in de zomer van 2019 zijn deuren. De naam Daniël Ost wordt wereldwijd herkend, maar is in België vooral gekend als hofleverancier en de maker van prachtige bloemcreaties op grote evenementen zoals Tomorrowland.

Creativiteit boven alles

Wat Daniël Ost tot een echte icoon van de bloemenwereld maakt, is de creativiteit, kwaliteit en het unieke assortiment. De bloemen komen van de allerbeste leveranciers, het onderhoud is nauwkeurig en handmatig, wat ervoor zorgt dat Daniël Ost bloemen driemaal langer mooi blijven dan die van een supermarkt.

Onlangs hebben we nieuwe producten aan onze winkels toegevoegd, zoals speciale vazen, prachtige boeken of geurkaarsen. Als je mensen naar je winkel wilt trekken, moet je een keer op keer een unieke ervaring aanbieden!
Yann Callaert - General Manager

Strategische locaties

De locaties van de drie Daniël Ost-boetieks zijn uiteraard strategisch gekozen. Met een specifieke doelgroep, moesten de winkels ook op de juiste plekken worden neergezet. Met drie winkels in België en binnenkort ook in Jordanië, kan de balans tussen uitbreiding en groei van de zaak en het behoud van creativiteit en kwaliteit soms een uitdaging zijn.

We zijn ambitieus en het uiteindelijke doel is om een ​​wereldwijd netwerk van Daniël Ost-winkels te hebben, zodat mensen overal van de schoonheid van verse bloemen kunnen genieten!
Yann Callaert - General Manager

Van old-shool tot
high-tech

Daniël Ost had een gebruiksvriendelijk kassasysteem nodig dat snel kon worden geïmplementeerd met oog op de verschillende winkels. Voordat ze Lightspeed implementeerden was alles nog een beetje 'old school' met bijvoorbeeld het handmatig beheren van voorraad.

Lightspeed helpt ons op de hoogte te blijven van wat er gebeurt en heeft de tijd en energie die we besteden aan boekhouding, voorraadbeheer en in-store analyse aanzienlijk helpen verminderen.
Yann Callaert - General Manager

Het kassasysteem voor bloemisten.