Sincerely Valentine - Powered by Lightspeed since 2015

Sincerely Valentine

Bij Sincerely Valentine draait alles rond het creëren van een persoonlijke, unieke stijl. Eigenares Valentine Colans (26) stond na haar studie voor de keuze - ofwel werken binnen de overheidssector na haar studie politieke wetenschappen, of met haar webshop doorgaan. Ze besloot om vol voor Sincerely Valentine te gaan, en nu vier jaar later runt ze naast haar webshop twee winkels in Antwerpen.

Type onderneming

Fashion

Producten

eCom, Retail

Locatie

Antwerpen

Verras de klanten.

Bij Sincerely Valentine wordt elk merk en elk product geselecteerd door eigenares Valentine. Ze struint beurzen af en laat zich inspireren via Instagram om zo de nieuwste trends en kleine exclusieve merken te ontdekken. Het aanbod van de twee winkels en de webshop wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items, zodat klanten elke keer weer iets nieuws kunnen ontdekken.

De concurrentie voorblijven.

De grootste uitdaging voor Valentine is om de concurrentie voor te blijven. Vaak hebben ze maar één seizoen een bepaald merk of bepaalde trend als enige in de winkel liggen, waarna ze weer op zoek moeten naar iets nieuws. Daarom is Valentine begonnen met het ontwerpen en produceren van haar eigen juwelenlijn, en droomt ze van een eigen kledinglijn, die ze B2B kan verdelen.

Een kassasysteem dat meegroeit.

Valentine begon Sincerely Valentine met een webshop, waarbij ze op eigen gemak lette. Omdat ze toen al wist dat ze fysieke winkels wilde openen, zocht ze een systeem dat zowel de online als offline voorraad en verkopen zou kunnen synchroniseren. Een koppeling tussen de winkel en webshop was essentieel, dus de keuze viel al snel op Lightspeed. Ook marketingtools zijn belangrijk voor Valentine: alle klanten worden op de hoogte gehouden via nieuwsbrieven die rechtstreeks vanuit Lightspeed worden verstuurd.

Het kassasysteem voor retail ondernemers