Kaffa – godverdomde lekkere smash burgers

Kaffa

Wanneer de oprichters van Boker Tov en Laila Tov in Antwerpen een smash burger concept starten, kun je ervan uitgaan dat het knalt. Net zoals Laila heeft ook Kaffa by Boker Tov Israëlische roots. What’s in a name? In het Hebreeuws betekent Kaffa zoveel als een mep geven met de platte hand – wat voor smashed burgers zeker en vast toepasselijk is.

Lees ons uitgebreid interview over Kaffa en Boker Tov hier.

Kaffa

Horecazaak

Quick service

Locatie

Antwerpen

Less is more

Bij het quick-service concept van Kaffa staan er twee verschillende burgers op het menu: classic en special. Die werk je af met toppings en een huisgemaakte saus naar keuze. Beide burgers zijn ook in een vegetarische variant te verkrijgen. Als side kun je kiezen uit smashed potatoes of fresh coleslaw. Voeg daar enkele Israëlische speciaalbieren en huisbereide limonana aan toe, een tahini-brownie als dessert en je hebt een combo menu dat menig mond doet watertanden.

Kaffa

De meerwaarde van upselling

Efficiëntie in een quick service restaurant is essentieel, en omdat Boker Tov en Laila Tov allebei al succesvol met Lightspeed werkten, vervoegde Kaffa automatisch de rangen. Met Lightspeed werd het mogelijk om bepaalde zaken te automatiseren. Zo krijgt het personeel elke keer ze een bestelling starten met een burger een automatische pop-up die hen vraagt welke sides en welk drankje er aan de bestelling moet worden toegevoegd. “Door de upsell-mogelijkheden van Lightspeed zagen wij onze verkopen ook gradueel stijgen,” voegt Tom toe.

Ons bestelplatform is ook gekoppeld aan Lightspeed. Dat maakt het zoveel makkelijker om binnen de rapportagefunctie na te gaan hoeveel je per week verkoopt, hoeveel we het laatste kwartaal aan omzet gedraaid hebben, waar de mogelijkheden liggen en wat de pijnpunten zijn.

From Tel Aviv with love

Kaffa is het jongste concept van Lori Dardikman en Tom Sas, begeesteraars van het Israëlische Delhi en brunch-concept Boker Tov, en de exclusieve rooftop fine-dine venue en penthouse Laila Tov. Het was hun gemeenschappelijke voorliefde voor Tel Aviv die aan de basis lagen van de gestage, culinaire verovering van Antwerpen.

Het kassasysteem dat met je meedenkt

Ontdek wat Lightspeed Restaurant voor jouw zaak kan betekenen.