Retail

Touchscreen, POS, Kassalade, iPad, meer.

Een zaalplan voorbeeld op de horeca kassa iPad.

Horeca

Kassa, Touchscreen, personeelssysteem, meer.

Touchscreen kassa voor horeca & retail

Traditionele kassasystemen maken steeds meer plaats voor touchscreen kassa’s. Naast dat het design er beter uitziet, maken ze ook dagelijkse taken gemakkelijker. Er zijn veel redenen voor een retail of horeca ondernemer om voor een touchscreen kassa te kiezen.

Geen technische kennis vereist

U heeft geen urenlange trainingen nodig om een touchscreen kassa te gebruiken. Producten en services zijn makkelijk in te voeren en terug te vinden door het overzichtelijke design. Het systeem is aan te passen zodat het aansluit bij de branding van uw onderneming. Personeel kan vervolgens direct aan de slag. Door het gebruiksgemak hebben ook nieuwe medewerkers weinig training nodig - dit bespaart u veel tijd en geld.

Sneller en efficiënter werken

De touchscreen kassa is zo ingedeeld dat alles snel te vinden is. Het assortiment is met één klik op de knop te bekijken en aan te passen. Kortingsacties worden automatisch doorgevoerd. Lange wachtrijen en fouten door menselijke handelingen worden daardoor verminderd, wat de omzet weer ten goede komt. U houdt als ondernemer daarnaast makkelijk de controle over de verkoop en het personeel door analyses uit te voeren.

Touchscreen

Mobiliteit op de werkvloer

Een touchscreen kassa werkt draadloos en is daarom makkelijk overal in uw restaurant of winkel te gebruiken. Door middel van een iPad is het mogelijk om ter plekke bestellingen op te nemen of af te rekenen. Door de mobiliteit van de touchscreen kassa hoeft u zelfs niet meer binnen de muren van uw onderneming te blijven. Restaurants zijn snel operationeel op events als food festivals en winkels kunnen binnen een mum van tijd een pop-up store openen.

Waarom webshops niet langer zonder mobiele apps kunnen

Lightspeed maakt ondernemen makkelijk

De touchscreen kassa van Lightspeed is de juiste keuze voor horeca ondernemers en retailers die hun dagelijkse werkzaamheden makkelijker willen maken. Door de snelle manier van verkopen en de efficiënte manier van managen, realiseert u omzetstijging en groeit uw onderneming.

Ontdek Lightspeed's complete kassa-en betaalplatform

Vul het formulier in en ontvang een gratis demo van vijf minuten van Lightspeed Restaurant.

Vul uw volledige naam in.
Vul een geldig e-mailadres in.
Moet bestaan uit minimaal 10 tekens.
Vul een geldige bedrijfsnaam in.
Kies de categorie die het beste bij uw onderneming past
Kies een optie

Door het indienen van dit formulier, ga je akkoord met de
algemene voorwaarden en het gebruik van uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid .