Dropshipping wordt gemakkelijk met Lightspeed

Lightspeed maakt het mogelijk om snel en eenvoudig een dropship webshop te starten. Koppel direct uw webshop met uw leverancier.

Koppel eenvoudig met het Lightspeed platform

Importeer direct uw producten van uw leverancier en start vandaag met dropshipping.

Whitepaper - Dropshipping voor beginners

Whitepaper - Dropshipping voor beginners

Als je producten online wilt verkopen kun je kiezen voor dropshipping. Dropshipping is een laagdrempelige manier om te beginnen met je eigen e-commerce bedrijf. Qua geld en middelen ben je weinig kwijt, qua tijd en inzet wat meer. Wat houdt het in? En is het aan te raden? Download deze whitepaper en kom meer te weten.

Onze selectie van de beste dropshipping leveranciers

Wat is dropshipping?

Dropshipping is een verzendmethode waarbij webwinkeliers producten verkopen zonder deze zelf op voorraad te hebben. Bij een aankoop van een consument "koopt" de webwinkelier het product van een derde partij die het direct verzend naar de consument.

lightspeedhq

Het dropshipping proces

Stap 1: De klant koopt op uw webshop.
Stap 2: De klant betaalt de bestelling.
Stap 3: Een deel hiervan zijn de inkoopkosten, die ontvangt de dropship leverancier.
Stap 4: De overige marge is voor de dropship winkelier, dat bent u.
Stap 5: De dropship leverancier verzend de bestelling vanuit zijn magazijn.
Stap 6: De klant ontvangt de bestelling.

Geen logistieke zorgen

Geen logistieke zorgen

De logistieke afhandeling wordt volledig geregeld door uw dropshipleverancier. U heeft dus geen omkijken naar het verpakken, het verzenden of het retourneren. Na het aanmaken van een Lightspeed demo-account kiest u de Dropshipleverancier(s) waar u mee wilt werken. Vervolgens importeert u automatisch de door uw gekozen producten in uw webshop. U kan vandaag nog starten met dropshippen!

Een breed assortiment

Een breed assortiment

Van kleding tot electronica. Lightspeed biedt een breed scala aan producten beschikbaar voor dropshipping. Onze dropship leveranciers zijn gespecialiseerd in veel productgroepen waaronder cadeau-artikelen, speelgoed, meubels, sportartikelen en electronica.

De voordelen van dropshipping

Flexibel

Flexibel

Een voordeel van dropshipping is dat u extreem flexibel bent. Dropshipping kan overal ter wereld, zelfs vanuit huis. U bent niet gebonden aan een vast kantoor of locatie en ook personeel om pakketten in te pakken en te verzenden is overbodig.

Eigen huisstijl

Eigen huisstijl

Onderscheid uzelf met een webshop in uw eigen huisstijl. Kies uit ruim 50 volledig responsive designs in de Theme Store. Gemakkelijk aan te passen zonder enige IT-kennis.

Minimale kosten

Minimale kosten

Om te beginnen met dropshipping heb je geen startkapitaal of lening nodig. U hoeft immers geen producten in te kopen. U betaalt pas voor een product op het moment dat een bezoeker het daadwerkelijk bestelt. Investeer uw geld dus direct in marketing om uw omzet te laten groeien.

Volledig ingerichte dropship webshop?

Lightspeed dropshipping pakket: Set-up, installatie en inrichting voor slechts € 499.
Start uw gratis proefperiode en vraag naar Lightspeed Services.