Het iPad kassasysteem voor horeca en retail

Software waar u niet meer naar hoeft om te kijken.

Retail demo bekijken Restaurant demo bekijken

Meer dan alleen een kassasysteem

Een snel en efficiënt kassasysteem is het brein van uw onderneming. Hiermee rekent u niet alleen af, hier loopt alle data over uw onderneming samen. Onze cloud gebaseerde iPad kassasystemen voor de retail en de horeca kunnen meer dan transacties verwerken. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem.

Snel werken in de horeca

Snel werken in de horeca

In elke horeca zaak gaat het er om uw gasten perfecte service te bieden en snel te kunnen werken. Onze software is ontwikkeld voor elk type horeca: restaurants, cafés, een groot terras, een bar of een hotel. Er is over elke niche nagedacht. Naast een snelle en overzichtelijke manier van werken heeft u gemakkelijke toegang tot alle relevante data over uw zaak, van dagrapporten tot inzicht in uw voorraad.

Dé kassa voor uw winkel

Dé kassa voor uw winkel

Ongeacht hoeveel locaties u met uw winkel hebt of welke producten u verkoopt. Het Lightspeed kassasysteem helpt u niet alleen bij de basics zoals afrekenen maar ook bij uw voorraad, uw dagrapporten, uw maandoverzicht en uw klantenbestand. Kies nu voor een iPad kassasysteem met touchscreen om efficiënter en sneller te werken.

Start vandaag uw gratis proefperiode!

Ontdek hoe ons kassasysteem uw onderneming versterkt.