Hét complete kassasysteem voor horeca en retail

Of u nu een restaurant of een winkel runt, met onze intuïtieve kassasystemen kunt u uw zaak snel vereenvoudigen en opschalen.

Kassasystemen en betaalterminals voor horeca en winkels
Bestelling invoeren in een restaurant kassasysteem tablet

Het horeca kassasysteem waar u op kunt bouwen.

Lightspeed Restaurant is een horeca kassasysteem dat met u meegroeit. Integreer contactloze betalingen of bezorgmogelijkheden in uw kassasysteem, pas eenvoudig uw zaalplan zelf aan en verbeter uw onderneming aan de hand van glasheldere rapporten.

Voorraad van t-shirt in de backoffice van een retail kassasysteem

Maak ondernemen makkelijk met ons retail kassasysteem.

Volg uw voorraad op de voet, personaliseer uw klantenservice en verkoop zowel online als offline met Lightspeed Retail, hét mobiele kassasysteem voor detailhandel.

Bestelplatform voor restaurants en winkels op een tablet en een telefoon

Ontdek al onze add-ons.

Naast kassa's biedt het ondernemersplatform van Lightspeed ook een breed gamma aan add-ons om uw systeem naar wens uit te breiden.

Aan Lightspeed Restaurant kunt u de volgende add-ons toevoegen: geïntegreerde betalingen, maaltijdbezorging en online bestellen en afhalen.

Aan Lightspeed Retail kunt u de volgende add-ons toevoegen: webshop software, analytics en loyalty.

Lightspeed Support

Uitzonderlijke klantenservice onderscheidt ons van de rest.

Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, webinars, demo's en video's — allemaal gratis.

FAQ

Vind hier het antwoord op veel gestelde vragen.

Wat is een POS systeem?

POS staat voor 'point of sale', verkooppunt. Het is een (digitaal) platform waarmee ondernemers kunnen verkopen en betalingen ontvangen, hun voorraad beheren en toegang krijgen tot al hun verkoopgegevens.

Online kassasystemen zoals dat van Lightspeed kunnen zowel vanuit uw zaak als onderweg worden gebruikt en uitgebreid worden met een reeks add-ons en (partner) integraties om zo aan al uw operationele behoeften te voldoen.

Hoe werkt een online kassasysteem?

Een online kassasysteem werkt via wifi. Voorraad-, transactie- en verkoopsgegevens en -rapporten worden opgeslagen in de cloud waardoor u er altijd en overal toegang tot heeft.

Heb ik een licentie nodig om gebruik te maken van Lightspeed?

Ja, u heeft een licentie nodig voor elk apparaat waarmee u Lightspeed gebruikt. Elk extra apparaat kan tegen een gereduceerde prijs worden toegevoegd. Deze licenties kunnen op maand- of jaarbasis worden betaald.

Zie onze prijspagina's voor meer informatie:

Restaurant | Retail

Wat zijn de voordelen van een online kassasysteem?

Mobiel zijn – U hoeft niet langer op locatie te zijn om zaken zoals voorraadbeheer, personeelsplanning of verkooprapporten te bekijken. Bekijk uw resultaten overal, waar u ook bent.

Een goede klantenservice – Gebruik uw verkoopgegevens om een ​​duidelijk overzicht te krijgen van de bestellingen en aankopen van klanten en gasten. Deze gegevens kunt u opslaan in uw kassasysteem, waardoor u altijd een persoonlijke service kunt bieden en de kans op upsells en herhalingsaankopen kunt vergroten.

Voer snel updates door – Met onze online kassa kunt u snel en eenvoudig updates uitvoeren. Of u nu menu's wilt aanpassen of extra voorraad wilt toevoegen, u doet het eenvoudig zelf vanuit de backoffice van uw kassa software.

Ruimte besparen – Ons kassasysteem is mobiel, waardoor u geen vast punt voor uw kassasysteem nodig heeft en dus veel ruimte kunt besparen.

Integreert Lightspeed met andere software?

Ja, in de restaurant en winkel kassasystemen van Lightspeed kan andere software worden geïntegreerd, zodat het aan de verschillende wensen van ondernemers kan voldoen.

We integreren met een reeks partners, waaronder Mailchimp, Resengo, MEWS en Zettle. (De integraties verschillen per product).

Bekijk de lijst met integraties:

Retail | Restaurant

Op welk besturingssysteem werkt de kassasysteem software?

Onze kassystemen draaien op het iOS-besturingssysteem van Apple en kunnen dus gebruikt worden op jouw bestaande Apple apparaten. Ze zijn niet compatibel met Android apparaten.

Nieuwsgierig naar onze kassa software?

Probeer Lightspeed 14 dagen gratis uit.

Hamburger icoon

Gratis Lightspeed Restaurant demo

T-shirt icoon

Gratis Lightspeed Retail demo