Retail

Voorraadbeheer, eCommerce, data, loyalty, rapportage, meer.

Horeca

iPad POS, menu, tafels, floor plan, rapporten, meer.

Het iPad kassasysteem voor Retail en horeca

Beheer uw voorraad, sales data en klantrelaties centraal met een alles-in-één kassasysteem.

restaurant kassa

Horeca kassasysteem

Het Lightspeed kassasysteem onderscheidt zich van andere kassasystemen doordat deze het werk van horeca uitbaters versimpelt. Of u nu een café, een quick-service restaurant of een restaurant in een hotel hebt, ons gebruiksvriendelijke systeem op mobiele iPads zorgt ervoor dat u continu tijd bespaart. Ook bieden we geweldige add-ons, zoals een Kitchen Display en Self-Order Menu, waarmee het runnen van uw horecazaak nog makkelijker wordt.

retail kassa

Retail kassasysteem

Retailers die met onze iPad point-of-sale kassa werken, kunnen gebruik maken van verschillende functies die niet in andere kassa's te vinden zijn. Wij bieden de mogelijkheid om uw assortiment in de webshop en in de fysieke winkel te beheren vanuit één systeem, met één overzicht over alle voorraad. Hoewel andere kassasystemen ook over rapportering functies beschikken, biedt ons systeem zeer gerichte statistieken met relevante data-rapporten waarmee u uw retailzaak beter kunt managen. Onze geavanceerde voorraadbeheer functies, zoals de geïntegreerde inkoopcatalogi en voorraad-alerts, helpen retailers om de workflows binnen hun bedrijf efficiënter te maken.

Meer dan alleen een kassa

Vanuit een traditioneel oogpunt is een kassasysteem enkel bedoeld om betalingen aan te nemen. Maar tegenwoordig kan een kassa nog veel meer dan dat. Retailers en horecazaken kunnen Point-of-sale (POS) kassa's gebruiken als business management tools. Een POS kassasysteem kan u van data voorzien om betere bedrijfsbeslissingen te nemen, de klantervaring te verbeteren, helpen taken te automatiseren en dagelijkse processen te optimaliseren.

Opent u binnenkort uw eerste vestiging? Of wilt u een switch maken naar een andere tool? Kies dan de juiste partij, een partner die meegroeit met uw bedrijf. Het iPad kassasysteem van Lightspeed beschikt over unieke functies. Dankzij de directe synchronisatie met de cloud en de ongebonden mobiliteit helpen onze kassa’s om klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen

Wilt u weten wat onze software oplossingen voor u kunnen betekenen?

Gratis Lightspeed Restaurant uitproberen?

Gratis Lightspeed Retail uitproberen?