Kassasysteem voor horeca en retail

Ontdek wat onze kassa software
voor jouw onderneming kan doen


Lightspeed kassasysteem

Voor alle winkeliers en horecaeigenaren: maak gebruik van een point-of-sale kassasysteem dat meer kan dan alleen transacties verwerken. Ons iPad kassasysteem in de Cloud is specifiek afgestemd op de werkwijze van de winkeliers en restauranthouders van vandaag. De kern van het systeem draait om customer experience.

Ons kassasysteem (POS) biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen, zoals: online boekhoudintegratie, volledig voorraadbeheer, gedetailleerde rapportage, geavanceerde inkoopsysteem en Customer Relationship Management (CRM).

Open je voor het eerst een winkel of restaurant? Of wil je jouw huidige bedrijf uitbreiden? Ontdek dan hoe Lightspeed's Retail en Horeca oplossingen jouw werk gemakkelijker maken en de bedrijfsresultaten laat groeien.


Retail kassa software

Manage je winkel beter
Eén enkele oplossing in de Cloud is alles wat je nodig hebt om een betere shopping experience te kunnen bieden aan je klant. Ongeacht hoeveel locaties je hebt, de gebruiksvriendelijke POS van Lightspeed Retail helpt, zowel managers als winkelpersoneel om efficient te werken, klanttevredenheid te verhogen en boost te geven aan je verkoop.


Eén oplossing voor de hele winkel

Voeg gemakkelijk nieuwe producten toe aan je voorraad en volg ze van het magazijn tot de winkelvloer. Versterk de verkoopvaardigheden van je werknemers door ze een iPad in handen te geven waarop zij snel productinformatie kunnen opzoeken, de voorraad bekijken, overal betalingen kunnen aannemen en daarmee het aankoopproces versnellen.

Op zoek naar een manier voor betere klantenbinding? Onze eigen CRM-tool geeft je de informatie die je nodig hebt voor de beste klantenservice. Wil je verbeterde bedrijfsresultaten? Onze gemakkelijk te lezen dashboards genereren gedetailleerde rapporten die je nodig hebt om trends te volgen, de werkprestatie van personeel te managen en inkoopbeslissingen af te stemmen op de vraag van de klant.


Horeca kassa software

Alles voor een tevreden klant

Van het magazijn tot de winkel, jouw personeel maakt de koopervaring onvergetelijk, vanaf het moment dat de klant binnenloopt tot aan de betaling. De juiste technologie helpt jou en je personeel om beter werk te verrichten. Verfijn je interne processen en zorg ervoor dat deze in lijn staan met de verwachtingen van jouw klant.


Gebruiksvriendelijke kassa voor de horeca

Een digitaal menu met foto's waarvan het water in de mond loopt. Voor iedereen een plek hebben of ter plekke creëren. De omzet per tafel verhogen, bestelfouten voorkomen en klanttevredenheid verhogen door bestellingen direct vanaf de iPad naar de keuken te sturen. Behoud controle op je voorraad en vertrouw erop dat je beste gerechten nooit uitverkocht raken. Wij hebben een POS kassasysteem op maat gemaakt voor diverse horecagelegenheden. Het is zowel geschikt voor restaurants en (eet)café's als koffiezaken, clubs en hotels. Ons iPad POS systeem is van alle markten thuis en een voordelige oplossing dat zowel gemakkelijk is in installatie als gebruik.

Ontdek meer over Lightspeed Restaurant POS

Start vandaag je gratis demo!

Ervaar hoe ons product jouw onderneming versterkt.