Butchers Coffee powered by Lightspeed since 2017

Butchers Coffee

Het idee van Butchers Coffee ontstond toen eigenaar Dave Haesen terug naar België verhuisde na een tijd lang in Australië te hebben gewerkt. Daar zijn kleine koffie- en brunchzaken al jaren de standaard, en Dave vond dat dit nog miste in Antwerpen. En hij had gelijk, want Butchers Coffee liep vanaf dag één al vol en kreeg op korte tijd een groot aantal vaste klanten. Lees hier hoe Dave zijn zaak beheert met Lightspeed.

Type onderneming

Koffiezaak

Producten

Lightspeed Restaurant

Locatie

Antwerpen

Kwaliteit boven alles.

Kwalitatieve producten maar ook vooral kwalitatieve service hebben ervoor gezorgd dat Butchers Coffee een loyale klantenkring heeft opgebouwd. Centraal op het menu staan de koffie’s, met onder andere de specialiteit van de zaak ‘het Butcherke’. Daarnaast kwam er na een tijdje een all-day brunch menu met een kleine selectie klassieke Australische brunch items zoals buttermilk pancakes, avocado toast en eggs royale.

Witte Kassa & factureren.

Eén van de voornaamste redenen waarom Dave voor Lightspeed koos, was omdat met het invoeren van de keuken een witte kassa noodzakelijk werd. Toen ze enkel take-away koffie aanboden was dat niet nodig, maar vanaf dat er eten geserveerd werd, switchte Dave ook naar Lightspeed, inclusief Black Box. Daarnaast biedt het Lightspeed kassasysteem ook de ideale oplossing voor vaste klanten, zoals freelancers, die dagelijks komen.

Toekomstplannen met Lightspeed.

Wat houdt de toekomst in voor Butchers Coffee? Dave heeft veel toekomstplannen, en Lightspeed kan hem hierbij ondersteunen. Een tweede vestiging in Antwerpen staat op de planning, wat betekent dat hij zijn tijd tussen de twee zaken zal moeten verdelen. Met Lightspeed kunnen ondernemers zoals Dave altijd en overal hun cijfers opvolgen, vanaf hun computer of iPhone.

Open uw eigen koffiebar met Lightspeed